Shania Twain se întoarce pe scenă: Cum arată acum vedeta de 51 de ani

Shania Twain se întoarce cu un nou album, după o perioadă lungă în care nu şi-a regăsit puterea de a-şi continua cariera


Shania Twain şi-a întrerupt cariera muzicală după un divorţ urât care a pus capăt căsniciei sale de 15 ani. Artista a aflat că soţul ei, producătorul de muzică sud-african Robert Lange, o înşela cu cea mai bună prietenă a ei, Marie-Anne Thiebaud. Shania a aflat toată povestea de la soţul acesteia, Frederic Thiebaud.

În mod ironic, după ce ambele cupluri s-au despărţit în 2010, Twain şi Frederic şi-au găsit consolarea unul în braţele celuilalt şi s-au căsătorit în 2011.



"A fost destul de înfricoşătoare toată pauza asta. Albumul e gata şi mă simt foarte bine. Primul single este optimist şi plin de speranţă, ţinând cont de ce viaţă amărâtă aş fi putut avea. Chiar aveam nevoie de acest mesaj", a mai spus ea.

Cântăreaţa de muzică country-pop, în vârstă de 42 de ani, mamă a unui băiat, a vândut peste 60 de milioane de albume în perioada 1993 - 2005 şi a primit cinci premii Grammy. Printre hiturile cântăreţei, pe numele său real Eilleen Regina Edwards, se numără "Come on over", "That don't impress me much" şi "Man! I feel like a woman".

Shania Twain a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial şi a devenit cântăreaţa cu cele mai multe discuri vândute din istoria muzicii country, dar a dispărut de pe scena muzicală din 2004 până în 2009, din cauza unor probleme din viaţa personală şi a unei "inerţii creative".
Ea a reînceput să susţină concerte live în anul 2011, dar cariera sa nu a mai continuat la acelaşi nivel de succes.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iulie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 22 Mai 2017, 14:58
    asta este viata

    numai ea stie ce a simtit atunci cand a renuntat la cariera muzicala

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod