Sanziana Buruiana a scapat de problema unghiutelor mici la Venere Beauty Salon

Sanziana Buruiana se pregateste tot mai intens pentru nunta din toamna acestui an cu iubitul ei, Zuluf. Sexoasa blonda a recurs zilele trecute la serviciile salonului de frumusete Venere, situat pe Bulevardul Gheorghe Sincai, pentru a incerca o noua tehnica de aplicare a unghiilor false, totodata, si un nou model de unghiute.
Rezultatul, dupa numai o ora si jumatate a fost extraordinar: “Sunt foarte incantata de modul in care s-a lucrat la unghiile mele, au iesit foarte bine. foarte frumoase si rezistente. Am avut mereu o problema cu unghiile, pentru ca sunt foarte micute, si nu sunt multe manichiuriste pricepute care sa ma faca sa arat perfect si intr-un timp rapid. Salonul Venere este pe lista saloanelor pe care le voi folosi eu, mama si domnisoarele mele de onoare pentru nunta mea si pe care le voi recomanda tuturor cu multa caldura.
Prima careia il voi recomada este mama mea!”, a declarat Sanziana Buruiana.

Situat de bulevardul Gheorghe Sincai, la numarul 9, bloc 3, scara C, salonul de frumusete Venere este o mica oaza de liniste si de frumusete pentru locuitorii, in special locuitoarele Bucurestiului. Salonul nu este foarte spatios, dar este perfect mobilat, decorat si este utiliat ca la carte, si are profesioniste in hair-style, make-up profesionist, manichiura si pedichiura, epilare, peeling  si alte tratamente corporale si faciale.


Salonul este dotat cu cele mai noi aparate si preturile sunt extrem de mici, ajungand chiar si la numai 35 de lei o MANI-PEDI (manichiura si pedichiura). Mai multe detalii la: 0768.953.011 / 0737.573.852.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod