Primii paşi ai unui ursuleţ polar: E irezistibil! - VIDEO

Un ursuleţ polar născut în captivitate a fost filmat în timp ce făcea primii lui paşi. Imaginile cu puiul adorabil au devenit virale pe internet.

Imaginile filmate vinerea trecută la Grădina Zoologică Hellabrunn din Munchen îl arată pe puiul de urs, o  femelă în vârstă de numai 14 săptămâni, făcând primii lui paşi alături de mama lui, în timp ce explorează împrejurimile culcuşului şi începe să deprindă primele lecţii. Ca orice pui, micuţa ursoaică este pus pe joacă, bea apă, se bagă printre picioarele mamei, adulmecă aerul, mănâncă un covrig şi la un moment dat chiar pare să pozeze puţin spre camerele fotoreporterilor, încântată de cunoştinţă.



Este cel de-al treilea pui al ursoaicei Giovanna, în vârstă de 10 de ani, care acum trei ani a mai născut doi gemeni, botezaţi Nela şi Nobby. Aceştia au părăsit grădina zoo anul trecut - Nela a ajuns la o grădină zoologică din Olanda, iar Nobby în Doncaster, Marea Britanie. Acum toată atenţia Giovannei este captată de micul ursuleţ care nu a primit încă un nume, relatează Bored Panda.

"Suntem încântaţi să vedem progresele de zi cu zi ale micuţei ursoaice. pentru Giovanna, munca serioasă de urs polar acum începe, când trebuie să stea cu ochii pe puiul ei.
Dar o va face fără probleme"
, a declarat Rasem Baban, directorul grădinii zoologice din Munchen. "Acest pui este într-o formă foarte bună şi e plin de energie, are deja o greutate impresionantă de 8,4 kilograme", a mai spus reprezentantul Hellabrunn Zoo.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod