Prăjituri care imită perfect jucăriile: Îţi lasă gura apă!

Copiii sunt cei mai buni critici, spune Susanne Ng


Susanne Ng, care are un doctorat în inginerie biomedicală, a renunţat de câţiva ani la slujba sa, preferând statutul mai puţin stresant de casnică, pentru a-şi creşte copiii în vârstă de opt, cinci şi trei ani. A început să facă produse de brutărie şi patiserie ca un hobby, apoi şi-a dorit să încerce ceva mai complex. Este autoarea a două cărţi de gătit, ambele bestseller-uri, iar acum lucrează la al treilea volum.

"Am început să gătesc pentru copiii mei, apoi am făcut mai multe prăjituri când am realizat că sunt mai sănătoase.

Într-o zi, am avut inspiraţia de a face prăjituri pufoase şi le-am dat nişte forme drăguţe. Copiii mei şi prietenii lor s-au îndrăgostit de ele şi aşa am început. Simt că am nevoie de un spaţiu pentru ideile mele creative, de aici am multă plăcere să fac creaţii noi cu prăjiturile mele pufoase", a mărturisit ea.

Susanne îşi împărtăşeşte creaţiile delicioase şi foarte arătoase pe blogul ei, pe Instagram şi pe Facebook, spre admiraţia şi pofta miilor de admiratori, dar cei mai buni critici ai săi rămân copiii ei, care îi spun unde mai are de lucrat sau ce alte modele ar putea încerca.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod