Descoperă prima cremă BB anti-roșeață, pentru o piele cu zero imperfecțiuni

De câte ori te emoţionezi tenul tău te trădează? Pielea ta devine roșie ori de câte ori faci sport, consumi alcool sau alimente picante? Descoperă prima cremă BB anti-roșeață, Sensibio AR

De câte ori te emoţionezi tenul tău te trădează? Pielea ta devine roșie ori de câte ori faci sport, consumi alcool sau alimente picante?

Descoperă prima cremă BB anti-roșeață, Sensibio AR BB Cream care nu doar camuflează, ci și trateazș în mod biologic atât cauzele cât și efectele roșeței.

Machiajul cu efect terapeutic anti-roșeată oferit de Sensibio AR BB Cream asigură un ten luminos, uniform și fără roșeață pentru întreaga zi. Sensibio AR BB Cream hidratează, calmează și restaurează bariera cutanată.

Filtrele și ecranele solare asigură o protecție înaltă anti-UV (SPF 30 și UVA 17), iar pudrele și pigmenții iluminatori uniformizează și acoperă imperfecțiunile, lăsând un ten catifelat și luminos cu 0 imperfecțiuni.

În plus, Sensibio AR BB Cream beneficiază de brevetul Rosactiv, un complex unic ce acţionează biologic asupra cauzelor de natură vasculară și inflamatorie ce determină apariția și agravarea roșeței.

Sensibio AR BB Cream are o textură fină, ușor de aplicat pe față și gât, lăsând un aspect plăcut, pudrat.
Nuanța naturală a cremei Sensibio AR BB Cream se adaptează foarte bine nuanței tenului și este potrivită atât pentru persoanele cu tenul deschis, cât și pentru cele cu tenul mai închis la culoare.

Preț recomandat în farmacii:
Sensibio AR BB Cream 40 ml – 69 RON

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod