Surferița care face valuri: Felicity Palmateer plutește goală pe crestele albastre ale oceanului

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Una dintre cele mai cunoscute surferițe profesioniste din lume, Felicity Palmateer stăpânește valurile cu placa pe care urcă dezbrăcată. Proiectul ei artistic a cucerit internetul.
Cu pletele blonde revărsate pe umeri și cu un corp perfect sculptat, Felicity Palmateer urcă cu placa de surf pe crestele azurii ale oceanului, dar face valuri și pe rețelele de socializare. Surferița profesionistă și artista australiană a lansat recent trailerul filmului în care apare în timp ce plutește dezbrăcată pe valurile oceanului.

"Skin Deep" o arată pe Felicity Palmateer în timp ce face surfing dezbrăcată în Hawaii, Insulele Fiji, dar și pe coastele de vest, sud, nord și nord-vest ale Australiei, scrie Daily Mail.

Surfingul nud, un mod de exprimare al feminității


Sportiva în vârstă de 28 de ani a avut ideea conceptului acestui film cu trei ani în urmă, dorind să îmbine pasiunea pentru artă cu cea pentru surfing într-o manieră de autoexprimare.

Skin Deep from Flick Palmateer on Vimeo.

"Ceea ce a început ca o idee care mai degrabă mă speria dar mă și incita, s-a transformat în ceva mai catartic, frumos și provocator decât am visat", a declarat Felicity. "Procesul a fost incredibil de motivant. Îmbrățișându-mi feminitatea m-a ajutat imens să-mi întăresc stima de sine și acceptarea", a adăugat ea.

Pentru realizarea filmului de patru minute, tânăra născută în orașul australian Perth a lucrat cu o echipă de profesioniști din care au făcut parte fotografii de top Rick Rifici, Chris White și Dwayne Fetch.

Surferița spune că filmul explorează interpretarea libertății ei. "Folosesc surfingul și arta ca forme de meditație, motivație și escapadă. Mă simt cel mai confortabil când fac surfing sau creez. Să pot îngemăna arta și surfingul într-o manieră atât de intimă într-un proiect precum <<Skin Deep>> a fost foarte satisfăcător", a spus Palmateer.

Filmări făcute în secret


Producătorul de film Johnathan "JJ" Jenkins spune că alegerea locațiilor a fost un proces destul de complicat: "Multe dintre zonele de surfing accesibile pe care le-am luat în considerare sunt populate tot anul, așa că să găsim locuri cu valurile și vremea potrivită a fost foarte dificil."

"O altă componentă importantă a producției a fost secretul. A fost esențial să găsim operatori de încredere, profesioniști. Nu doar pentru a o asigura pe Felicity că se poate simți confortabil când era filmată, dar și pentru a putea călători discret mai ales în zonele speciale și pentru a evita lumea, alte obiective și mulțimile", a explicat Jenkins.Proiectul audio-vizual a fost realizat cu camere Phantom și Red Epic, dar și cu drone, iar pentru soundtrack s-a folosit muzica grupului Rufus Du Soul din Sydney.

Ideea titlului, "Skin Deep", i-a aparținut sportivei. "Am dorit să fie provocator, dar în același timp să aibă legătură cu frumusețea", a spus ea.

Citește și: În adâncurile Planetei Albastre. 25 de imagini impresionante din oceanele lumii


Secvențele superbe se bucură de aprecieri pe rețelele de socializare. Mulți fani susțin proiectul tinerei australiene și consideră că Felicity a fost prea pudică și a apelat prea mult la editarea imaginilor, ceea ce contravine cumva conceptului dorit de ea. Alte surferițe au scris că nu s-au gândit până acum să încerce această senzație de eliberare, dar o vor trece pe lista de dorințe.


Foto: Daily Mail

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sorin Goodman pe 5 Dec 2020, 08:31
    White privilege

    Asta e suprematia albilor!!! huooooooooooo

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod