Bocancii albi, noua obsesie a fashionistelor. Cum să îi porți

Cizmele, botinele și bocancii albi sunt un trend important al acestui sezon, iar fashionistele par să fie îndrăgostite de acest look. Află cum să le incluzi în ținutele tale.
Fashionistele de pe Instagram ne demonstrează că încălțările albe pot fi purtate cu orice. În iarna 2020-2021, acestea par să fie fascinate de bocancii albi cu talpă groasă, pe care îi includ în cele mai diverse ținute și de fiecare dată arată impecabil.

Bocancii albi se potrivesc excelent cu jeanși, pulover și o jachetă groasă de tip puffer, dar merg la fel de bine și cu o rochie feminină. Indiferent cu ce alegi să îi porți, bocancii albi reușesc să ofere un aer modern și cool oricărei ținute. Iată câteva idei pe care să le încerci:

Bocanci albi și trening

Hainele lejere de tip sport au căpătat o popularitate imensă anul acesta din cauza pandemiei și a faptului că petrecem tot mai mult timp în interior.
Iar influencerii au dus totul la un alt nivel și au transformat treningul lejer într-o ținută must have pentru acest sezon, care se asortează perfect cu bocancii albi.

Bocanci albi și colanți

Din aceeași serie a pieselor vestimentare lejere fac parte și colanții, care și-au făcut loc în cele mai multe garderobe anul acesta. Colanții pot fi purtați cu bocanci albi cu talpă groasă pentru un contrast de volum care te ajută că obții un look statement interesant.

Bocanci albi și jeanși

La fel ca perechea ta preferată de pantofi sport albi, bocancii se potrivesc orice tip de blugi.
Îți va fi foarte simplu să asociezi jeanșii tăi preferați cu bocancii albi în acest sezon.

Bocanci albi și pantaloni din piele

Pantalonii din piele sunt, de asemenea, un trend important al acestui sezon. Iar cea mai simplă modalitate de a obține un outfit modern și actual este să poți pantalonii tăi din piele cu bocancii albi cu talpă groasă. Arată excelent împreună și sunt foarte simplu de asortat.

Bocanci și rochie cu imprimeu floral

Ceea ce face ca această ținută să fie una originală și interesantă este contrastul de stiluri.
Rochia florală are un aspect feminin și delicat, complet opus stilului masiv și androgin al bocancilor. Poți completa ținuta cu o jachetă din piele sau un palton.

Pulover, fustă din piele și bocanci albi

Bocancii albi arată excelent în asociere cu fustele mini. Iar dacă ținuta include și un pulover tricotat, obții un look ideal pentru sezonul rece. Poți să porți bocancii cu o pereche de șosete colorate, pentru a adăuga un plus de originalitate.

Bocanci albi și salopetă

Salopetele se numără printre „slăbiciunile” fashionistelor în acest an și se potrivesc perfect cu o pereche de bocanci albi.
Este una dintre cele mai simple ținute pe care le poți purta, dar care în același timp oferă un aspect modern și interesant. 



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod