În adâncurile Planetei Albastre: 25 de imagini impresionante din oceanele lumii

Publicația Oceanographic Magazine a anunțat finalistele concursului Ocean Photography Awards, iar imaginile selectate pentru ultima fază sunt impresionante - fiecare ar merita marele premiu.
Competiția îi răsplătește pe fotografii care surprind spațiile imense ale oceanului în cel mai sincer mod, împărtășindu-le celor care altfel nu ar avea niciodată șansa de a vedea asemenea locuri, au declarat organizatorii pentru Bored Panda. "Împărtășindu-și relația cu natura, fotografii de ocean oferă publicului șansa de a se conecta la mediul marin, ceea ce sperăm că va face ca mai mulți oameni să simtă nevoia de a-l proteja", au mai spus reprezentanții Ocean Photography Awards.

"Premiile Ocean Photography sunt un omagiu al frumoasei noastre planete albastre, precum și o platformă pentru sublinia numeroasele pericole pe care le înfruntă", se arată pe site-ul publicației Oceanographic Magazine.

Juriul este alcătuit din unii dintre cei mai experimentați oceano-fotografi, organizatori de expediții marine și fotografi laureați, iar aceștia au avut ca sarcină alegerea a 100 de imagini finaliste din cele peste 3.000 de propuneri împărțite în șase categorii, scrie Bored Panda.

Fotografiile participante, publicate pe Facebook și pe Instagram, nu trebuie să fie neapărat subacvatice, ci pot fi făcute și deasupra apei sau pe țărm.
Important este ca ele să contribuie la eforturile pentru protejarea acestui mediu vital pentru planeta noastră și pentru omenire.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod