O mamă a fost chemată la școală după ce fata ei a lovit un coleg. Răspunsul ei a devenit viral


asistenta
Asistenta medicală a fost anunţată că fata sa a bătut un elev. Când a ajuns la şcoală, ea a înţeles imediat că trebuie să-şi apere fiica


M-am întors spre profesor:
- De ce aţi permis aşa ceva? De ce nu l-aţi oprit? Ia veniţi încoace şi staţi să vă ating şliţul de la pantaloni.
- Ce? Nu!
- Vi se pare nepotrivit? De ce n-o trageţi pe consilieră de sutien chiar acum? Să vedeţi cât de amuzant o să fie pentru ea. Sau trageţi de sutienul mamei acestui băiat. Sau de al meu.

Credeţi că dacă sunt copii este amuzant?

Dirigintele a intervenit:
- Cu tot respectul, totuşi fiica dumneavoastră a bătut un alt elev.
Ia eu i-am răspuns:
- Nu. Ea s-a apărat împotriva unui atac sexual al unui alt elev. Uitaţi-vă la el. E cu jumătate de metru mai înalt decât ea şi de două ori mai solid. De câte ori ar fi trebuit să-l lase să o atingă? Dacă persoana care ar fi trebuit să o ajute şi să o apere în clasă nu a intervenit, ce ar fi trebuit să facă?

Mama băiatului continua să plângă, profesorul se ferea să mă privească în ochi.


Foarte supărată, am luat lucrurile fetei şi am plecat. I-am transmis problema directorului şi am primit asigurări că se va ocupa foarte serios de asta."


Povestea acestei mame a devenit virală pe internet, foarte mulţi apreciind modul în care ea a reacţionat, apărându-şi fiica împotriva tuturor, chiar şi a celor care ar fi trebuit să o protejeze. O lecţie de viaţă pe care toţi părinţii ar trebui să le-o dea copiilor lor şi pe care toţi profesorii ar trebui să o respecte.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod