Nuntă cu adrenalină: S-au căsătorit la înălţime şi au făcut cele mai frumoase poze

În general, nunta este un eveniment destul de stresant şi obositor, dar ceea ce a făcut un cuplu din California e o căsătorie memorabilă.
Oamenii se plâng deseori că o nuntă consumă multă energie, bani şi timp. În schimb, Ryan Jenks şi Kimberly Weglin nu se pot plânge: cei doi tineri din California, şi-au dorit o nuntă neconvenţională, ceva frumos şi diferit, care să le rămână în suflet toată viaţa. Zis şi făcut!

Ei au decis să-şi unească destinele în deşertul Moab, din statul Utah, unde s-au îndrăgostit şi s-au logodit. "Era normal să ne căsătorim tot acolo. E o reprezentare a încrederii, a iubirii şi a vieţii; energia care vreau să ne înconjoare şi să ne apere în căsnicie şi în viaţa noastră împreună", a scris Kimberly Weglin pe Instagram.

De profesie fotograf, ea şi-a dorit mult un loc în care toate fotografiile să iasă perfect.
Şi l-a găsit: la 120 de metri înălţime, pe nişte plase speciale montate, care i-au susţinut pe cei doi însurăţei şi pe cei câţiva invitaţi. Plasele întinse deasupra hăului, bine ancorate de versanţii canionului din Utah, le-au permis câteva cadre superbe, foarte apreciate pe site-ul miresei, The Hearnes.

În fond, Ryan şi Kimberly au făcut ceea ce şi-au dorit, o nuntă la înălţime. La propriu şi la figurat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod