Mica fashionistă care a cucerit netul: Bethany Motta, mai tare decât Lady Gaga

La 18 ani, Bethany Mota are un canal de modă pe YouTube mai urmărit decât cel al excentricei cântăreţe, iar pe Instagram adună mai mulţi fani decât Vogue, Elle, Marie Claire, Glamour şi Cosmopolitan la un loc!

Deşi nu a împlinit 20 de ani, tânăra din nordul Californiei are propria linie vestimentară şi de bijuterii, iar înregistrările video despre shopping au făcut-o mai populară pe internet decât celebra revistă Vogue.

Pentru ea, e un hobby. O pasiune care a început la vârsta de 14 ani şi care, propulsată de forţa imensă generată de YouTube, s-a transformat într-un fenomen senzaţional ce i-a adus până acum un milion de dolari, scrie ziarul britanic Daily Mail.



"Bună, sunt Bethany. Sunt dependentă de YouTube. Urmăritorii mei sunt bestiile mele şi îmi place să fie uniţi", scrie ea pe o reţea de socializare.

Iar admiratorii ei sunt mulţi. 5 milioane! 5 milioane de oameni care urmăresc fiecare fimuleț de pe YouTube în care ea merge la shopping.



Contul ei de Instagram, unde postează imagini cu ea, cu hainele sale şi cu dormitorul ei meticulos decorat, are două milioane de urmăritori, mai mult decât revistele Vogue, Elle, Marie Claire, Glamour şi Cosmopolitan la un loc. Succesul ei imens demonstrează ce poate face o persoană obișnuită când are idei interesante și le expune pe rețelele de socializare.

 

Cu atâţia fani, Bethany Mota este atât de populară încât se poate vorbi despre ea ca despre o vedetă.

Dovadă că Aeropostale, un retailer amwerican de haine foarte căutat de tineri, a decis să dea numele ei unei colecţii de haine şi de bijuterii.

Contractul cu Aeropostale nu este primul ei acord financiar. Bethany a mai colaborat cu brandurile JC Penney şi Forever 21.



Potrivit publicaţiei Business Insider, Mota şi-a început ascensiunea în sectorul modei pentru tineri după ce a fost victima unei agresiuni la şcoală. "Nu doream să vorbesc cu nimeni. Nu doream să ies din casă", a povestit ea. Bethany a lansat canalul de pe YouTube pentru a arăta cum este ea.



În pofida succesului extraordinar, ea rămâne o celebritate în mediul online, un statut diferit de cel al starurilor de pe covorul roşu.

Asta înseamnă că n-o veţi vedea curând într-un tabloid, notează Daily Mail. Deocamdată, când nu merge la shopping, preferă să lenevească şi să piardă timpul pe internet. "De câte ori am timp, ador să mă întind în patul meu şi să mă uit pe YouTube sau la filme. Practic, nu fac nimic", a mărturisit ea pentru Business Insider.



Un comportament total neaşteptat de la o vedetă în devenire. Însă ea preferă să rămână cu picioarele pe pământ şi să mai copilărească puţin. "Nu vreau să fac nimic până nu simt cu adevărat nevoia", a explicat ea.

Până acum, Bethany Mota e mulţumită cu ceea ce a realizat dintr-un simplu hobby, fără mare efort, fără PR, fără investiţii şi fără să se dea peste cap pentru a apărea cu orice preţ în presă.

Pentru ea, e destul acum.



Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 23 Ian 2014, 15:17
    beth

    @maria, ea are posibilitati deoarece traieste in USA, daca nu ai fost acolo, macar urmareste pe Youtube persoane de acolo sa vezi preturi ...e mult mai ieftin acolo comparativ cu salariul ... iar pe Beth o stiu de la 14 ani :x o fata superba !

    1
    0

  • Darina pe 22 Ian 2014, 21:17
    contranesimtitilor

    O stiu de pe you tube si o ador pur si simplu..nu va mai da-ti cu parerea -_- e inteligenta si isi permite ce vrea ea ..daca nu i-ati vazut vedeourile ca sa vedeti cat de nebunatica este nu va mai bagati.si face facultate ,defapt cred ca a terminat liceul de curand sau asta e ultimul an... ! Bravo ei ! Succes Bethany !

    0
    2

  • maria pe 21 Ian 2014, 21:31
    persoana normala

    da, o persoana "NORMALA" care isi permita sa mearga in fiecare saptamana la shopping (presupun ca nu la SH, 38 sau alte magazine ieftine ) si care isi permite la varsta de 18 ani sa nu mearga la o facultate pentru un viitor asigurat are mai mult ca sigur niste parinti destul de instariti in spate CARE SA II PERMITA SA ISI PUNA IDEILE IN APLICATIE...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod