Imaginea zilei: Timpul este împotriva noastră

Se spune că o imagine înseamnă o mie de cuvinte. Nu ştiu cine a stat să calculeze, dar e adevărat că înseamnă foarte mult. O imagine poate schimba lumea, poate schimba decizia unui om, poate schimba un destin şi poate provoca o mulţime de reacţii.

Uităm să dăm atenţia necesară sănătăţii noastre, să realizăm că trăim într-un ritm nebunesc. Avem în vedere tot mai des (din păcate), banii, călătorii cât mai sofisticate, schimbul maşinii (cât mai des cu putinţă), muncă fără limite, în detrimentul unor momente de linişte, atât de necesare, lupta (ca şi noţiune ce implică viaţa cu totul, şi nicidecum o complementaritate).
Orele se scurg cu o viteza ameţitoare, la fel zilele şi săptămânile. “Sănătatea este unitatea ce dă valoare tuturor zerourilor vieţii…“, insă nu şi în relaţia cu “partenerul de afaceri”, mereu impotrivă.

 

Pentru a admira mai multe instantanee artistice urmăriţi  ”Alex Mazilu Photo Blogging”.

Artistul are 31 de ani, e căsătorit şi îi place să vadă lumea prin obiectivul aparatului de fotografiat. El încearcă să contopescă pasiunea cu imaginile şi a înţeles că fotografiile vorbesc pretutindeni aceeaşi limbă.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod