Hostel pe patru roţi: Turul Europei cu autobuzul galben

Un cuplu căsătorit a transformat un autobuz şcolar într-un hostel confortabil, şi-a luat copiii, câinele şi câţiva prieteni şi cu toţii au pornit într-un tur prin Europa.
The Nomads Bus este un proiect în care Val şi Tim s-au implicat cu toate forţele. Când şi-au propus să transforme un autobuz şcolar într-un mic hostel mobil, puţini au crezut că le va ieşi atât de bine. După ce au scos toate scaunele şi elementele care nu le foloseau, ei au reconfigurat interiorul astfel încât să asigure tot confortul necesar pentru o lungă călătorie.

Autobuzul este acum o excelentă combinaţie între o rulotă şi un vagon de dormit. Înăuntru există un living care la nevoie poate fi transformat şi în dormitor, o bucătărie micuţă în care Val pregăteşte cele mai bune mese pentru familie şi musafiri, un dormitor cu şase paturi suprapuse ca într-o cuşetă, pentru oaspeţi, fiecare cu fereastră şi cu priză USB, dulăpioare pentru fiecare membru al echipajului, un duş şi o toaletă micuţă.

La bord există toate ustensilele necesare pentru o lungă aventură, de la veselă până la pături călduroase pentru nopţile reci de la munte.

De-a lungul expediţiei, nomazii din autobuzul galben îşi ţin la curent admiratorii cu informaţii şi fotografii publicate pe site-ul proiectului, letsbenomads.com, şi pe reţelele de socializare - Instagram, pe Facebook, precum şi pe canalul de YouTube, activităţi de promovare prin care îşi acoperă o parte din cheltuieli.

După o vară petrecută în Spania şi o iarnă în Austria, hostelul galben s-a pus în mişcare şi a ajuns tocmai în Norvegia, unde Tim, Val şi prietenii lor au făcut o sumedenie de fotografii.
Cum să nu-i invidiezi?!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod