„Gemenele“ neînrudite: Seamănă leit, dar n-au nicio legătură de sânge

Tânăra irlandeză crede că seamănă cel mai mult cu prima sosie pe care a identificat-o, Karen (în dreapta)


Acum Niamh vrea să-i ajute prin proiectul său şi pe alţii să-şi întâlnească sosiile, postându-şi fotografiile pe platforma online. Site-ul foloseşte un soft de recunoaştere facială pentru a furniza cele mai bun rezultate. "Oamenii au o uriaşă curiozitate. Poţi să-ţi imaginezi cât de ireal ar fi să întâlneşti pe cineva care seamănă exact ca tine?", a declarat Niamh pentru Daily Mail.

Pornit iniţial pe Facebook, proiectul tinerei irlandeze s-a mutat pe un site, twinstrangers.net, pentru că nu mai făcea faţă cererii din toată lumea.

"Pagina noastră de Facebook, care acum are peste 360.000 de fani, n-a putut pur şi simplu să facă faţă, aşa că am creat site-ul pentru ca oamenii să poată căuta şi lua legătura cu cei care le seamănă din întreaga lume", a explicat Niamh.

"Acum avem peste 700.000 de utilizatori pe site şi gemeni neînrudiţi care iau legătura în fiecare zi. A fost un drum extraordinar până acum şi cine ştie unde se va sfârşi!", a adăugat ea.

În ceea ce o priveşte, tânăra promite că îşi va căuta sosiile până le va găsi pe toate şapte, atâtea cum spune teoria că ar fi.

Nu sunt şanse mari să dea de toate, dar ironia supremă ar fi ca ea să găsească mai multe.


Foto: Daily Mail

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pt angela pe 15 Mar 2016, 15:05
    da

    pai mnormal ca nu stim, doar esti NONAME... :)))

    0
    0

  • a pe 14 Mar 2016, 23:36
    aaaaa

    Well, you must be pretty pretty then :)

    1
    0

  • angela pe 14 Mar 2016, 17:05
    mda

    Deseori, în tinerețe, am fost confundată cu Leopoldina Bălănuță. O spun deși cred că habar nu aveți despre cine vorbesc.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod