„Gemenele“ neînrudite: Seamănă leit, dar n-au nicio legătură de sânge

Niamh şi "sora ei geamănă" din Italia, Luiza (în dreapta)


Ironia sorţii, Irene are o soră, Aoife, care îi seamănă mai puţin decât Niamh. "Aoife m-a încurajat să o caut pe Niamh, a fost uimită de asemănarea dintre mine şi ea. A fost ceva ireal când ne-am întâlnit toate, iar Aoife a prima care a spus că eu şi Niamh arătăm ca două surori mai mult decât semăn cu ea", a povestit Irene, adăugând că în ultimele săptămâni mai mulţi oameni i-au spus că seamănă cu Niamh decât cei care i-au spus în 26 de ani că seamănă cu sora ei.

În iunie, Niamh a călătorit la Genova, în Italia, pentru a o întâlni pe a doua ei sosie, Luisa Guizzardi, care e cam de aceeaşi vârstă şi pe care a contactat-o prin intermediul site-ului ei, twinstrangers.com, relatează Daily Mail.

"Am avut ideea asta nebună, să merg şi s-o văd", a explicat Niamh, care i-a cunoscut familia şi prietenii "copiei" sale italiene. "De la distanţă am crezut că eşti Luiza", i-a spus, cu ochii în lacrimi, mama fetei. "Nu doar că arătăm la fel, dar avem şi acelaşi suflet. Suntem ca nişte suflete-pereche", a spus Luiza, care lucrează într-un hotel.

Asemănarea dintre Niamh şi Luisa nu e atât de puternică cum este cea cu prima sa sosie, Karen Branigan, pe care a descoperit-o în aprilie anul trecut, scrie ziarul citat.
Karen are cinci surori şi un frate. Niamh are două surori. Niciuna nu are un iubit. Amândouă sunt de acord că ele seamănă mai bine decât cu surorile lor de sânge. Fetele ţin legătura pe Facebook, unde îşi scriu periodic, amuzate de asemănarea lor izbitoare.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pt angela pe 15 Mar 2016, 15:05
    da

    pai mnormal ca nu stim, doar esti NONAME... :)))

    0
    0

  • a pe 14 Mar 2016, 23:36
    aaaaa

    Well, you must be pretty pretty then :)

    1
    0

  • angela pe 14 Mar 2016, 17:05
    mda

    Deseori, în tinerețe, am fost confundată cu Leopoldina Bălănuță. O spun deși cred că habar nu aveți despre cine vorbesc.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod