Top 5 filme care te fac să simpatizezi cu personajul negativ

De obicei, toată lumea ține cu reprezentantul binelui, care este mereu eroul principal. Totuși, în aceste filme personajul negativ este cel irezistibil!
Ti s-a intamplat sa te uiti la diferite productii si sa te surprinzi simpatizand cu personajul negativ din film? Daca ti-ai facut mustrari de constiinta, este timpul sa renunti la ele.

De multe ori, psihologia raufacatorului este mult mai atent studiata si construita decat cea a eroului.

Motivul este destul de simplu. Nu numai ca personajul negativ din film trebuie sa fie malefic, dar este nevoie ca el sa fie rau intr-un mod interesant, care sa intrige si sa atraga publicul.

Top 5 productii cinematografice care te vor face sa simpatizezi personajul negativ din film


1.
Silence of the Lambs (Tacerea mieilor)


„Tacerea mieilor” este o productie celebra, care starneste o multime de emotii si suspans. Personajul negativ din film este Hannibal Lecter, un ucigas extrem de sarmant si manierat.

Ceea ce este special la personajul pentru care Anthony Hopkins a castigat un Oscar este canibalismul. Acesta obisnuia sa isi devoreze victimele, inainte sa fie prins si inchis in conditii de inalta securitate.

Hannibal o ajuta pe detectiva Clarice Starling sa prinda un raufacator asemanator lui.
Cei doi interactioneaza in penitenciar, printr-un geam securizat, iar Hannibal se doveste a fi un individ extrem de inteligent si politicos.

Pe parcurs, Lecter nu cucereste doar publicul, ci si pe Clarice, careia reuseste sa ii intre pe sub piele in cel mai istet mod cu putinta.

2. Black Panther (Pantera neagra)

Aceasta productie marca Marvel a fost foarte apreciata, din toate punctele de vedere.

Nu numai ca adreseaza multe probleme sociale relevante in prezent, dar este printre singurele filme de o asemenea anvergura care implica o distributie majoritar afro-americana.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
11 Iunie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod