Ce părere au membrii Familiei Regale Britanice despre serialul „The Crown”

Cel de-al patrulea sezon al serialului „The Crown” a fost lansat recent pe Netflix, o veste bună pentru fanii care așteptau cu nerăbdare noul sezon. Dar se pare că unii membri ai Familiei Regale Britanice nu sunt la fel de entuziasmați.
Potrivit unor apropiați ai Prințului Charles, care au dat declarații pentru Daily Mail, Prințul William detestă serialul de pe Netflix care spune povestea celor mai importante drame care au avut loc în familia sa. William crede că serialul exploatează imaginea părinților săi, pe care îi prezintă într-un mod fals, simplificat, cu scopul de a face profit. 

În acest caz, se folosesc de lucruri care s-au întâmplat într-o perioadă foarte dificilă, în urmă cu 25-30 de ani, fără să se gândească absolut deloc la sentimentele celor implicați. Nu este corect, mai ales că multe dintre situațiile prezentate nu reprezintă adevărul”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

De asemenea, există nemulțumiri cu privire la faptul că „Harry este dispus să ia milioane de la compania care se află în spatele tuturor acestor lucruri”, a mai declarat sursa.

O altă sursă a acuzat Netflix că „trolează la un buget de Hollywood”.
Nu are niciun sens să spui povești nuanțate - totul este cât se poate de bidimensional... Publicul nu ar trebui să creadă că ceea ce vede este o portretizare reală a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Citește și: Prințul Charles și Camilla Parker Bowles se iubesc de peste 40 de ani. De ce nu s-au căsătorit din tinerețe?


În ceea ce o privește pe Regina Elisabeta, se pare că aceasta nu dorește să vadă serialul. „Regina nu are nici cea mai mică dorință să se vadă într-un program TV de ficțiune. Iar Anne (n.r. Prințesa Anne, fiica Reginei Elisabeta) nu are timp pentru astfel de aiureli”, a dezvăluit o sursă pentru jurnalista Katie Nicholl, specializată în subiecte referitoare la membrii Casei Regale. 

De asemenea, sursa a confirmat pentru Nicholl că Ducesa de Cornwall plănuiește să vadă filmul.
De fapt, Camilla și Charles au văzut celelalte sezoane ale serialului. „L-a văzut și cred că și Charles l-a văzut. Cred că nu are nicio problemă cu filmul. Atitudinea ei este de tipul 'nu te plânge, nu explica'”, a spus sursa.

În acest sezon al serialului „The Crown” este adusă în prim-plan relația Prințesei Diana cu Prințul Charles, iar membrii familiei regale nu sunt puși într-o lumină prea bună. Camilla are un rol important în acest sezon din cauza aventurii sale cu Prințul Charles și apare în numeroase scene. 

Ducesa de Cornwall, care este recunoscută pentru faptul că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, se pare că nu ia prea în serios serialul Netflix și este suficient de relaxată încât intenționează să vizioneze și acest sezon.

Îmi imaginez că îl va privi cu un pahar de vin roșu în mână.
A văzut celelalte sezoane
”, a declarat una dintre prietenele Camillei pentru Vanity Fair. „Are un simț al umorului minunat și sigur nu o va deranja absolut deloc”, a adăugat aceasta.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Noiembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod