Wonder Woman

12 filme de succes regizate de femei



5. Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel (2009)
Regia: Betty Thomas
Încasări în SUA: 219,6 milioane dolari


Alvin, Simon și Theodore lasă temporar celebritatea și se înscriu la școală. Nu este o tranziție ușoară. Veverițele trăiesc pe pielea lor încercările și chinurile vieții de școlar - bătăușii, farsele, directorul sever - prin care trec toți elevii. Cel mai semnificativ este faptul că aventurile de la școală pun la încercare legătura familială. Popularitatea filmului se datorează faptului că au fost atrase trei generații de fani ai veverițelor: cei care au crescut cu veverițele în anii '80 [cu serialul TV de mare succes], copiii lor și chiar cei care-și amintesc de veverițele din anii '60.
Regizoarea Betty Thomas a fost la cârma unui șir de filme de succes, precum "Doctor Dolittle" de la Fox, remake-ul "28 Days", "I-Spy" și "John Tucker Must Die".
Thomas a mai regizat filmul aclamat de la HBO "The Late Shift", pentru care a câștigat un premiu pentru regie și o nominalizare la Emmy. Thomas și-a început cariera ca actriță și e cel mai bine cunoscută pentru portretizarea sergentului Lucy Bates din serialul NBC "Hill Street Blues". Din 1981 până în 1987, rolul i-a adus nominalizări consecutive la Emmy (Actriță remarcabilă în rol secundar într-o dramă), iar în 1985 a câștigat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod