Marriage Story

Cele mai bune filme despre divorț: 8 titluri care fac haz de necaz

Cineva trebuie să spună ce urmează după ce dragostea se risipește și căsnicia se duce pe apa sâmbetei. Aceste filme surprind divorțul în toate formele sale – nemilos, amuzant, chiar romantic.
Poveștile frumoase de dragoste au succes la Hollywood, dar stereotipurile despre oameni străini care se ciocnesc „din întâmplare” în magazin și se îndrăgostesc la prima vedere tind să devină plictisitoare.

„Marriage Story”, producție care va fi lansată de Netflix pe 6 decembrie, explorează, în schimb, partea urâtă care survine după o astfel de ciocnire. Filmul care îi are în distribuție pe Adam Driver și Scarlett Johansson nu este neapărat trist, dar e realist și ne arată cât de complicat și de brutal poate fi un divorț.
Este cea mai nouă realizare dintr-o serie de filme care se revendică din genul anti-comedii romantice și îți arată că și poveștile de dragoste care n-au mers merită să fie spuse.

Divorțul poate fi crud, amuzant și, în felul lui, poate fi chiar romantic. Refinery29 propune 8 filme care surprind sfârșitul unei casnicii în toate formele sale.

Marriage Story (2019)


Scarlett Johansson și Adam Driver interpretează un cuplu căsătorit care se desparte. Cei doi își promit să rămână prieteni, dar noua realitate cu care au de-a face include avocați, bani și custodia copilului.
Un film emoționant despre o căsnicie care se destramă și o familie care rămâne unită. Citește continuarea pe andreearaicu.ro.
4 Decembrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod