Viata cu si dupa Patrick Swayze

Vaduva lui, Lisa Niemi, a facut marturisiri emotionante, in exclusivitate, la Oprah Winfrey Show.
Vaduva lui, Lisa Niemi, a facut marturisiri emotionante, in exclusivitate, la Oprah Winfrey Show. 39 de ani de iubire, 39 de ani de devotament, 39 de ani de respect si tot atatia ani de fidelitate - acestea sunt numai cateva dintre motivele pentru care Patrick Swayze a fost barbatul unei singure femei.

Avea 14 ani cand l-a cunoscut pe Swayze, cel care, mai tarziu, a frant inimile femeilor din intreaga lume, si de atunci i-a stat alaturi. In ciuda problemelor inerente in orice cuplu, in ciuda disensiunilor, in ciuda unei meserii care fara doar si poate, te transforma, Lisa Niemi a stat in umbra omului pe care l-a iubit mai presus de orice. Acum, la mai bine de 3 luni de la decesul lui Swayze, Lisa Niemi vorbeste, cu emotie, despre cel care i-a fost sot, prieten, confident, amant.

O poveste de dragoste desprinsa dintr-o carte


El avea 19 ani, iar ea 14. S-au cunoscut, s-au indragostit si si-au jurat iubire vesnica. Au urmat apoi 39 de ani de casnicie, in care si-au fost alaturi si la bine si la greu. Incepand cu moartea tatalui lui Patrick, in 1982, care l-a impins pe actor in patima bauturii, continuand cu sinuciderea surorii lui, Vicky, 1994, si cu accidentul aviatic al starului din 2000, pana la necrutatorul cancer pancreatic pe care l-a descoperit la inceputul anului 2008 si care, in septembrie 2009, i-a despartit pe veci sau nu...

Lupta pentru supravietuire, un exemplu de urmat


Tocmai terminase filmarile pentru episodul pilot al serialului "The Beast", ultimul din cariera lui, cand actorul a primit zguduitoarea veste ca este bolnav de cancer pancreatic. Din capul locului, Patrick Swayze si Lisa Niemi au refuzat sa accepte situatia si sa lase armele jos si au luptat impreuna impotriva acestei boli. In ciuda disconfortului provocat de chimioterapie, tratament specific in acest caz, actorul a continuat sa lucreze, a continuat sa spere.

"Nu mi-a venit sa cred ce am auzit. A fost cea mai ingrozitoare veste pe care am primit-o"
, marturiseste Lisa Niemi, referitor la momentul in care medicii i-au dat diagnosticul sotului ei. In momentul urmator i s-a desfasurat in fata ochilor filmului vietii lor si, mai apoi, singurul lucru care i-a venit in minte, a fost ca trebuie sa lupte. Si asa au facut. Timp de 22 de luni. Insa nu a fost suficient.

Vaduva declara ca dupa ce a stat in tot acest timp alaturi de sotul ei bolnav, a realizat cat de importante sunt zicalele: "Acum ori niciodata" sau "Traieste clipa". "Atunci cand realizezi ca mai ai foarte putin timp de petrecut alaturi de cineva, ajungi sa traiesti cu o intensitate la care nu te-ai fi gandit pana in acel moment si, mai mult decat atat, realizezi ca in viata totul este trecator, ca nu-i poti avea alaturi pe cei dragi o vesnicie", declara Lisa.

Din momentul diagnosticarii si pana in momentul in care boala a invins, Lisa Niemi nu si-a permis sa-i arate sotului ei ca este trista, ca este invinsa. "O singura data l-am lasat sa ma vada ca plang. Doar o singura data. Dupa acel moment, mi-am spus ca trebuie sa merg mai departe si sa fiu puternica. M-am uitat in ochii lui si i-am spus ca totul o sa fie bine, indiferent de ce o sa se intample".

Momentele de slabiciune, de disperare, le impartasea cu prietenele ei cele mai bune. "Plangeam, ma infuriam. Puteam sa fac orice in prezenta prietenelor mele, insa nu in fata lui. Dupa ce ma descarcam, ma duceam la el. Amandoi trebuia sa luptam cu aceasta boala, insa numai el era in pericol sa plateasca pretul suprem. Trebuia sa fim tari", isi continua marturisirea vaduva lui Swayze.
13 Ianuarie 2010
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zenovia pe 22 Mai 2010, 15:25
    ......

    Au trait frumos,s-au iubit,au fost fericiti pacat ca s-a terminat tragic. Viata e nedreapta. Iar despre tine "diana" probabil esti prea tanara ca sa intelegi cum este sa treci prin asa ceva.

    0
    0

  • lovestruck pe 7 Apr 2010, 00:16
    iubirea e pentru oamenii destepti

    titlul e o aluzie la aceasta "diana"...o fetita care sigur nu stie ce e iubirea si nu va invata vreodata! Exemplul cel mai frumos de iubire,o poveste minunata cu un sfarsit prea trist...superb...sper ca fiecare din noi sa aiba asa iubire macar pentru o clipa!Sa te odihnesti in pace Patrick!

    0
    0

  • ovidelia pe 28 Mar 2010, 18:18
    iubirea

    frumos m-am intristat

    0
    0

  • Miha pe 24 Mar 2010, 20:37
    frumos

    O poveste frumoasa si in acelasi timp trista....dar din care toti putem invata ca trebuie sa apreciem fiecare clipa, sa profitam la maxim cat ii avem pe cei dragi langa noi pentru ca mai apoi sa nu regretam lucruri sau fapte pe care am fi vrut sa le spunem/facem si nu mai avem cand si cum :(

    0
    0

  • flory pe 24 Mar 2010, 20:04
    pt Diana

    Invata intai sa scrii si apoi intra pe net. Nu mai polua atmosfera. Esti cea mai mare proasta.

    0
    0

  • diana-ionica pe 9 Mar 2010, 19:27
    VIATA

    intradevar,f. trist.ar trebui sa invatam si noi ceva din asta.mai ales controale la doctor continuu

    0
    0

  • carina_1983 pe 20 Feb 2010, 15:19
    xxx

    absolut o lectie de viata si cu atit mai mult te inpinge sa traesti viata la intensitate maxima

    0
    0

  • Doinadodi pe 17 Feb 2010, 11:28
    diana

    Daca a-i trece si tu prin astfel de momente ? Nu-ti doresc acest lucru . Cred ca a-i postat acest comentariu ,pentru a IESI IN EVIDENTA .

    0
    0

  • Nina pe 14 Feb 2010, 19:36
    Iubirea

    O pereche minunata! Tot respectul pentru ei

    0
    0

  • Nina pe 14 Feb 2010, 19:31
    Iubirea

    O pereche minunata! Tot respectul pentru ei

    0
    0

  • Raluca.m07 pe 14 Feb 2010, 00:38
    emotionant

    oare cate dintre noi realizam ca trebuie sa pretuim fiecare clipa ,sa ne bucuram de ceea ce avem? tot respectul pentru acest cuplu minunat!

    0
    0

  • ............ pe 2 Feb 2010, 18:05
    diana e o proasta

    diano,tu esti handicapata?sinucide-te

    0
    0

  • diana pe 28 Ian 2010, 16:44
    aiurea

    sunteti doi prosti numi place de voi va urasc favetiva si voi ceva la par sau la fata tu fato parca esti stafie si tu boule mai tundeti pletele alea de bou

    0
    0

  • Dana pe 18 Ian 2010, 18:34
    viata....

    ce trist si cat de adevarat...trebuie sa invatam sa i iubim mai mult pe cei de langa noi,sa nu lasam tristetea sa coboare asupra noastra pt ca pierdem momente pretioase din viata in care ar trebui sa fim fericiti si sa ne bucuram de tot ce ne a dat Dumnezeu...

    0
    0

  • Raluca_S pe 14 Ian 2010, 22:07
    trist..

    Foarte emotionant.Mi-au dat si lacrimile! Trist..

    0
    0

  • Claudia pe 14 Ian 2010, 09:45
    impresionant

    Un exemplu de A TRAI! O lectie pentru viata si pentru iubire! Multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod