Un nou parfum marca Beckham

"Signature for Him" si "Signature for Her" sunt cele mai noi parfumuri ale casei David si Victoria Beckham.

"Signature for Him" si "Signature for Her" sunt cele mai noi parfumuri ale casei David si Victoria Beckham. Asa cum se intampla in multe cazuri, cuplul Beckham a asteptat toamna pentru a-si lansa parfumul duo, numit "Signature". Cuplul Beckham nu este la prima lansare de acest gen. Chiar in urma cu un an el a scos pe piata parfumul duo "Intimately Beckham Night".

David si Victoria locuiesc la Los Angeles, impreuna cu cei trei fii ai lor. Victoria Caroline Adams, nascuta in Anglia pe 17 aprilei 1974, a facut parte din celebra trupa Spice Girls. Pe langa dragostea pentru muzica si dans, Victoria este pasionata de mult timp de lumea modei.

"Ultimii ani au fost minunati, nu doar ca mama si sotie, dar si ca director de creatie al casei Dvb by Victoria Beckham", declara ea pe siteul dvbstyle.com. Ca director de creatie, Victoria se implica in toate aspectele brandului. Ea da viata tuturor produselor care iau nastere sub sigla Dvb.

In 2006, Victoria a lansat colectia de ochelari de soare Dvb Eyewer, iar in primavara lui 2007 a scos pe piata colectia Dvb Denim. Potrivit siteului  thespicegirls.com, Victoria a lansat in Japonia si prima linie de produse cosmetice V-Sculpt si a fost guest fashion editor la revista Harpers Bazaar, lucrand cu actrita Katie Holmes. Victoria a filmat cinci filme documentare si a scris doua carti: "Learning to Fly"("Invatand sa zbor"), autobiografia ei si o carte de moda si stil, "That Extra Half an Inch".

Celebrul cuplu Beckham isi prezinta noul parfum astfel: "Am vrut ca Signature sa reflecte pasiunile diverse care coexista in toate relatiile reusite de cuplu.
Acest parfum duo este expresia personalitatilor noastre individuale, dar reda si puterea legaturii dintre noi". Pentru a-l promova la nivel mondial, a fost creat site-ul beckham-fragrances.com. El contine detalii privind ingredientele celor doua parfumuri. "Signature for Him" contine arome de mandarine, pepene verde, alge marine, chiparos, ienupar si ambra. Acest parfum a fost creat de Beatrice Piquet, designul amblajului sau fiind semnat de Lutz Hermann.

"Signature for Her" raspandeste miresme de flori si fructe, avand la baza aroma florii de anason, mar caramelizat,orhidee exotica si helitrop. In compozitia sa mai intra aromele de vanilie, patchouil, ambra si mosc.
Responsabila de imbinarea aromelor este Sylvie Fischer, iar designul ambalajului este semnat de acelasi Lutz Hermann.  

Parfumul a fost lansat la New York, la Macy's Herald Square. Victoria a purtat o rochie semnata de Giambattista Valli, iar David un costum creat de Tom Ford. Potrivit siteului gossipgirls.com , in ciuda vremii ploioase 2000 de fani au fost prezenti la lansare. Din marturisirea lui David reiese ca sotia sa este cea care a pus la cale lansarea acestor doua parfumuri. Victoria ii raspunde si ea cu un compliment: "Ma simt grozav ca am reusit sa creez un parfum pentru el, dar David este mult mai mult implicat pentru ca nu si-a dat doar acordul: are un miros uimitor".
Promovarea parfumului "Signature" include si un mic spot ai carui protagonisti sunt chiar cei doi soti Beckham.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod