Un nou parfum marca Beckham

Lansarea parfumurilor "Signature" in Romania a avut loc pe 17 septembrie, in clubul Rooms. Chiar daca cei de peste hotare se pot bucura de el de la lansare, eu personal nu l-am gasit inca in magazinele de la noi desi ar fi trebuit sa fie prezent inca din a doua jumatate a lunii septembrie.

Evenimentul de lansare s-a bucurat de prezenta multor celebritati autohtone. Printre acestea se numara Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, Roxana Iliescu, Catalin Botezatu, Malvina Cervenschi si creatoarea Wilhelmina Arz.

Gazda serii a fost Diana Munteanu-Niculescu care nu a fugit imediat dupa prezentare, asa cum se practica in general, ci a putut fi admirata si de cei intarziati. Mai mult decat atat, Diana si sotul ei, Claudiu Niculescu, au reprezentat replicile cuplului Beckham.

Cei prezenti la eveniment au avut parca de parcurs un traseu initiatic, care a inceput cu o oprire in camera ingredientelor, unde esentele erau reperezentate fizic de platouri cu fructe proaspete, mere caramelizate, betisoare de vanilie si orhidee.

Itinerariul a continuat cu cea de-a doua camera, a blazoanelor. Aici, invitatii au putut desena blazoanele cuplului Beckham. Prima care si-a incercat talentul a fost Diana Munteanu, urmata de Valentina Pelinel si Crisitian Boureanu. La etaj, invitatii au descoperit un mini studio foto, in care s-au putut poza intocmai ca si vedetele, avand la dispozitie toata aparatura profesionala care se foloseste in astfel de ocazii. Tot la etaj, insa intr-o alta camera, cei prezenti au putut sa-si faca un tatuaj temporar, dupa un model ales chiar de ei.
Unul dintre cei care a acceptat propunerea organizatorilor a fost designer-ul Catalin Botezatu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod