Si tu poti face parte din juriul Romanian Music Awards 2008!

Crezi ca am innebunit? Ei bine, nu! Ceea ce-ti spun este perfect adevarat si in continuare iti voi explica si tie despre ce este vorba.

Crezi ca am innebunit? Ei bine, nu! Ceea ce-ti spun este perfect adevarat si in continuare iti voi explica si tie despre ce este vorba.

Pe data de 5 octombrie, la Iasi, va avea loc cea de-a 6-a editie a evenimentului intitulat Romanian Music Awards 2008.

"Continuam seria de evenimente Romanian Music Awards, prin care dorim sa promovam si sa sprijinim atat muzica de calitate, cat si industria  muzicala romaneasca. Consideram ca acest eveniment trebuie sa continue de la an la an, el fiind sigurul eveniment de profil care reflecta suta la suta realitatea pietei muzicale locale.



Totodata, Romanian Music Awards reprezinta rasplata artistilor romani care se straduiesc de la an la an sa isi imbunatateasca performantele, cat si rasplata caselor de discuri si de productie, care fac eforturi considerabile sa ii sprijine.", declara Giovanni Francesco, General Manager Music Channel.

Asa cum iti spuneam mai sus, poti intra direct in mijlocul actiunii, stabilind chiar tu castigatorii. Iti poti vota artistii sau albumul preferat pe site-ul oficial www.1music.ro.

Ceea ce trebuie sa mai stii este ca poti participa la un concurs Eva.ro, in urma caruia vei castiga o invitatie dubla VIP la evenimentul care va avea loc pe 5 octombrie 2008, la Iasi.
Cei 15 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti.

Mai mult decat atat, un reprezentant al site-ului Eva.ro va inmana un premiu in cadrul Romanian Music Awards 2008, categoria "Best Website".

Si tu poti face parte din juriul Romanian Music Awards 2008.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kyza10 pe 8 Oct 2008, 16:58
    :P

    ar fi super tare....

    0
    0

  • ady78 pe 3 Oct 2008, 15:20
    eveniment

    foarte,foarte tare dar este prea departe si avem copilasi

    0
    0

  • pollet_a pe 29 Sep 2008, 12:50
    eveniment

    Cum am inteles ca pe 5 oct., a.c., va avea loc evenimentul, la Iasi, nu se pune problema sa pot participa (chiar daca, printr-o minune, as castiga)Ma bucur, insa, ca sunt invitata sa particip pentru a castiga privilegiul de a face parte din juriu. Va multumesc Va doresc o zi buna.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod