Senzaţional: Al cui este copilul Mădălinei Manole?

Cazul Mădălina Manole nu încetează să ne surprindă şi evoluează, se pare, cu totul şi cu totul în alte nuanţe, diferite de viaţa pe care a avut-o vedeta.
Cazul Mădălina Manole nu încetează să ne surprindă şi evoluează, se pare, cu totul şi cu totul în alte nuanţe, diferite de viaţa pe care a avut-o vedeta. Zilele acestea o altă ştire bombă, o ipoteză şocantă chiar, a venit să ne tulbure de-a dreptul. În procesul deschis de familia Manole împotriva lui Petru Mircea, pentru custodia celui mic, a apărut o nouă informaţie, aceea conform căreia soţul Mădălinei Manole nu ar fi tatăl biologic al micului Petru. Declaraţia a fost făcută chiar de domnul Manole care, pe lângă toate acuzele aduse la adresa ginerelui său, a găsit de cuviinţă să o adauge şi pe aceasta.

După prima înfăţisare la proces, la ieşirea din sala de judecată, Ion Manole a lăsat să se înţeleahă că nepotul lui nu este fiul biologic al lui Petru Mircea, argumentul fiind acela că micuţul s-a născut în urma unei fertilizări in vitro care a fost efectuată la Maternitatea Giuleşti.


Părinţii Mădălinei Manole au deschis un nou proces împotriva fostului soţ al fiicei lor, prin care le cer magistraţilor să le permită să-şi viziteze nepotul, pe care susţin că nu l-ar mai fi văzut de multă vreme. "Prin lege, să-mi dea voie să am un program să-mi vizitez şi eu nepotul", le-a spus jurnaliştilor tatăl artistei, care a precizat că Petru Mircea nu se opune intenţiei lui de a-şi vedea nepotul, însă copilul se află la bunicii paterni, la Botoşani, astfel că părinţii Mădălinei Manole nu-l pot vedea, informează Mediafax.

Pentru stabilirea sau nu a programului de vizită, dar şi pentru o eventuală încredinţare a copilului bunicilor săi din partea mamei, va fi demarată o anchetă socială, acasă la familia Manole, care are menirea să stabilească dacă familia vedetei beneficiază de toate condiţiile necesare creşterii unui copil.

Şerban Georgescu, adevăratul tată?


Nu este pentru prima dată când se vehiculează ideea conform căreia Petru Mircea nu ar fi tatăl biologic al copilului Mădălinei Manole. În toată această perioadă de când artista s-a sinucis, au existat voci care au spus că Madalina Manole a folosit, în cadrul fertilizării in vitro, lichidul seminal congelat al fostului ei soţ, Şerban Georgescu. "Din câte ştiu, Mădălina şi Şerban au fost în nenumărate rânduri la clinici particulare.
Fiecare a urmat un tratament specific, aşa cum au făcut mai târziu Mădălina şi Petru Mircea. Eu nu ştiu ce a făcut fata mea cu analizele sau ce s-a întâmplat cu eprubetele de la Şerban Georgescu. Nimic nu este exclus, iar toate aceste informaţii au rămas în bazele de date ale clinicilor respective"
, declara Ion Manole la un moment dat.

Nu este exclus ca în cadrul procesului aflat pe rol să se ceară o probă ADN, iar acest lucru este confirmat şi de avocatul familiei Manole.



Care este mărul discordiei?


Pe lângă lupta disperată care se dă pentru copil, această poveste ascunde o serie de elemente de ordin financiar care nu pot fi trecute cu vederea. La puţin timp de la tragica dispariţie a Mădălinei Manole, părinţii au deschis subiectul moştenirii şi, în special, al casei din Otopeni. Aceleaşi declaraţii au fost auzite şi după prima înfăţişare din proces, care a avut loc zilele acestea: "Dacă se dovedeşte cu acte că acest individ nu este tatăl biologic al nepotului nostru, atunci Petru trebuie să plece din casa de la Otopeni", a mai spus Ion Manole.

Mădălina Manole a fost găsită moartă, în dimineaţa zilei de 14 iulie, de ziua ei de naştere, chiar de soţul său, Petru Mircea.
Ancheta, care s-a desfăşurat pe parcursul mai multor luni, a demonstrat clar că vedeta s-a sinucis, înghiţind o cantitate substanţială de Furadan.

Ce este fertilizarea in vitro?

FIV este o tehnică de reproducere umană asistată, la care se apelează după ce toate tratamentele clasice au eşuat (inclusiv cealaltă procedură de reproducere umană asistată, mai puţin invazivă – inseminarea artificială) sau în cazuri de infertilitate mai grave, unde se recomandă din start fertilizarea in vitro (lipsa trompe, infertilitate masculină gravă).

Dupa stimularea hormonală a ovarelor, ovocitele (celulele germinative feminine) sunt extrase şi se pun în contact cu spermatozoizii partenerului într-o eprubetă (in vitro). Spermatozoizii vor fecunda ovocitele şi astfel se vor obţine embrioni care vor fi introduşi în uterul viitoarei mame, unde, în cazul fericit, aceştia vor continua să se dezvolte, rezultând sarcina. Şansele de reuşită a acestei proceduri (obţinerea unei sarcini viabile) sunt însă destul de mici, procentele estimate de majoritatea clinicilor fiind în jur de 30-35%.
22 Ianuarie 2011
 

Comentarii (34)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANA pe 15 Ian 2012, 20:26
    acelasi

    Bravo,Mayra.De acord cu tine.Penibili este putin spus.Nu-i intereseaza copilul Madalinei si nici onoarea si cinstea fetei lor.Numai vila "fetitei lor"Atit!.Si-au taiat singuri craca de sub picioare.Daca nu-l atacau si jigneau pe Petru azi erau impreuna si la bine si la greu,le umbla mai bine dar ei au vrut totul sau nimic.Au cerut custodia copilului ca numai asa ar fi intrat in posesia vilei,l-au denigrat pe Petru in cel mai josnic mod cu putinta doar pentru a obtine vila fetitei lor,ei stiind foarte bine ca ginerele lor este un om sensibil,integru si serios dar vila este vila,chiar calcind pe cadavre.

    1
    3

  • ANNA pe 5 Ian 2012, 07:05
    Coruptie totala!

    Oameni buni,acest individ ,care se cheama sotul ,,iubitor''ar trebui carat, la analize ca isi bate joc de o Romanie intreaga,si sfideaza,parintii artistei!Acesti parinti daca ea a murit,chiar nu au nimic de spus ii tine pe jar , mai ales ca sunt si ei la o varsta,dar sunt CREATORII Madalinei!Parintii ei din care se trage cu sange cu tot!Corupi nenorociti, OBLIGATI-l prin lege ca poate sau nu, e ceva la mijloc ,de nu are curajul!Apelati ,dragi parinti la legea suprema si acolo nu mai comenteaza!Fanii sa-i ajute pe bietii parinti!Este un mojic ordinar acest individ care ascunde ceva! Iar voi care judecati PARINTII sper sa nu treceti prin ce trec ei! Rusine sa va fie!Adevarul va iesi la iveala si dupa zece ani! Sper sa fie asa!Obligati-l domnilor judecatori, ca numai asa veti face pace in cazul Madalinei!Poate spera, ca scapa si de parinti suparandu-i!Blestematul!!!

    2
    3

  • maria stan pe 27 Oct 2011, 04:51
    fam manole

    O mama cu un copil mic nu se sinucide cand stie ca sotul nu e tatal biologic al copilului. Politistii romani nu prea au calificare in psihologia oamenilor si au lasat un potential criminal in libertate. Cred ca ar fi trebuit strans putin cu usa sotul, care nu stiu ce calificare are, dar aici in America sunt foarte multe crime "fara urme" facute de doctori si scoase la suprafata datorita unei simple intamplarii sau a tehnicii foarte avansate a americanilor.

    4
    1

  • andreielena pe 18 Sep 2011, 16:00
    fam manole

    multa putere si forta sa va dea DZEU,nu e usor sa cresti un copil si apoi sa l bagi in pamant...acest neispravit are cea mai mare vina ,se vede numai cand ii vezi mutra ca e un pervers ,un profitor nu facea de madalina nici macar sa o spele pe picioare

    4
    1

  • andreielena pe 18 Sep 2011, 16:00
    fam manole

    multa putere si forta sa va dea DZEU,nu e usor sa cresti un copil si apoi sa l bagi in pamant...acest neispravit are cea mai mare vina ,se vede numai cand ii vezi mutra ca e un pervers ,un profitor nu facea de madalina nici macar sa o spele pe picioare

    4
    1

  • andreielena pe 18 Sep 2011, 16:00
    fam manole

    multa putere si forta sa va dea DZEU,nu e usor sa cresti un copil si apoi sa l bagi in pamant...acest neispravit are cea mai mare vina ,se vede numai cand ii vezi mutra ca e un pervers ,un profitor nu facea de madalina nici macar sa o spele pe picioare

    2
    1

  • VIKY pe 9 Apr 2011, 07:07
    P-tr Raluca

    Parintii nu "scormonesc" trecutul Madalinei. Ei cauta adevarul. Este o CRIMA neelucidata. Vezi-ti tu de secta ta, si nu da indicatii .

    4
    2

  • miuta buzau pe 17 Mar 2011, 20:19
    am o fata si mie frica sa ma pun an locul acestor parinti las ampusca pe mircea petru

    domnule ion manole si doamna eugenia manole va doresc multa putere sa aflati tot adevaru el ia facut ceva madalinei manole ea nu era asa dumnezeu sa aiba grija de copil si de familia manole O MANOLISTA PE VIATA 664733302

    7
    3

  • miuta buzau pe 17 Mar 2011, 20:19
    am o fata si mie frica sa ma pun an locul acestor parinti las ampusca pe mircea petru

    domnule ion manole si doamna eugenia manole va doresc multa putere sa aflati tot adevaru el ia facut ceva madalinei manole ea nu era asa dumnezeu sa aiba grija de copil si de familia manole O MANOLISTA PE VIATA 664733302

    7
    2

  • dana pe 15 Feb 2011, 11:42
    multa forta,sanatate si bani le doresc parintilor

    e foarte bine ca parintii investigheaza,sunt in dreptul lor. de PARINTI.in cazuri asa, e NORMAL si F. SANATOS. le doresc parintilor multa forta, si duca la bun sfirsit ce au inceput si multi bani,ca avocatii sa nu måtrashascå adevarul, ptr cå si in romania ca si in alte tari, cum bine e stiut ´´pina la d-zeu te maninca sfintii´´si trebuie sa platesti mult bani la avocati sa descopere 1 adevår (cum plåtesti sa ascunzi 1 adevar la fel platesti si så-l sustii, nimic distinct) daca nici parintii nu te iubesc atunci cine te mai iubeste??? bine a zis cine a zis numai parinte sa nu fii

    6
    1

  • Mari pe 25 Ian 2011, 12:16
    Curaj parintilor

    Parintii Madalinei nu sint deloc penibili,voi cei care spuneti asa ceva,nu sinteti in pielea lor.Habar n-aveti de nimic si va treziti ca va dati cu parerea.Ce ar trebui sa faca,daca au dubii pentru ce s-a intimplat?Sa uite,sa le lase lor copilul,sa le lase casa muncita de fata lor?Pina la urma legea in Romania nu e chiar corecta,daca il cunosti pe sotul tau de 1 an ii lasi toata averea ta de o viata?Pina la urma,parintii investesc in tine pina cresti si e normal sa le revina si lor ceva.Iar pe dl.sot eu l-am vazut ca pe un mare prefacut si cine are putina finete in instinct isi da seama ce fel de om este.

    8
    1

  • rocsennne pe 24 Ian 2011, 19:23
    click....alte subiecte incendiare...nu ratati

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-rocsennne

    2
    0

  • Mada pe 24 Ian 2011, 18:38
    Ptr Raluca

    Raluca, nu-ti mai da tu parerea, nu este nimeni in putere sa-si de-a cu parerea aici, parintii ei, ii fac toate parastasele cum se cuvine si o lasa in pace sa se odihneasca, ei au ce au cu acesta jigodie de om, daca il poti numi om, are o privire mereu disperata se vede clar ca este cu nebun.Eu apreciez faptul ca acesti parinti indurerati lupta pentru dreptatea scumpei lor fetite. Sucess si multa putere fam Manole si Bunul Dumnezeu sa va scoata la iveala toate adevarurile ascunse de acest animal Mircea.

    3
    1

  • andrei elena pe 23 Ian 2011, 20:12
    comentariu

    rusine tuturor care face ti comentarii la adresa parintilor madalinei puneti va in locul acestor oameni cum ar fi daca v ati pierde ce e mai drag si anume un copil?sa va dea dzeu aceeasi incercare si tare as vrea sa va cunosc si sa va aud ve ti fi la fel de rautaciosi,fara inima ....rusine ,rusine nu sunte ti oameni.nu aveti suflet,,,

    6
    1

  • sorin pe 23 Ian 2011, 15:26
    oare ce ascunde moartea madalinei ?

    De ce la sfarsitul acestui cantec parca predestinat mortii ei (scris de petru ca o dedicatie pt ce va urma) Madalina e trista, foarte serioasa si isi ascunde un zambet amar ? Lumea aplauda, iar ea si mama ei erau foarte triste. Ce se ascunde ?

    4
    1

  • Asociatia SOS Infertilitatea pe 22 Ian 2011, 20:21
    Educatie

    Opinia publica din Romania are nevoie de EDUCATIE in domeniul noilor tehnici de reproducere umana asistata medical, pentru ca din pacate tot mai multe cupluri au nevoie de ele, acestea sunt invocate dar cel mai adesea nici macar jurnalistii nu stiu diferenta dintre o inseminare artificiala si o fertilizare in vitro. Nu mai vorbim de astfel de perle, gen FIV = tatal copilului nu este tatal copilului (!). Dpdv juridic, chiar daca ar fi FIV cu donator, tatal declarat al copilului este tatal copilului.

    4
    1

  • Asociatia SOS Infertilitatea pe 22 Ian 2011, 20:21
    FIV

    Atunci cand exista o infertilitate masculina gravissima (zero spermatozoizi, ceea ce este foarte rar) si este nevoie de donator (desi in cazul MM fusese o infertilitate feminina) se fac mai degraba inseminari cu donator.

    0
    0

  • Asociatia SOS Infertilitatea pe 22 Ian 2011, 20:20
    Incultura

    Noi facem aproape zilnic search cu "fertilizare in vitro", sa vedem ce s-a mai scris pe subiect. Asa am aflat ca tatal Madalinei Manole contesta ca ginerele sau ar fi tatal copilului, pentru ca acesta a fost conceput prin FIV. Acest tip de rationament este reprezentativ pentru incultura romaneasca in domeniu. 99% din procedurile FIV se fac cu gametii membrilor cuplului.

    0
    0

  • VALERICA pe 22 Ian 2011, 20:13
    Rushinica !

    Pai in cazul asta e poSibil sa fi fost folosite si alte ovule decat cele ale Madalinei care daca ar fi avut ovule, ramanea gravida pe cale naturala dar se pare ca era infertila, de-aia a lasat-o si Serban Georgescu.Deci parinti nemernici, nu v-ati gandit nicio clipa ca deschideti cutia pandorei ? Ca s-ar putea sa fie copilul lui Petru si al Madalinei nu,ea fiind numai mama purtatoare ? Poate mama naturala e blonda misterioasa, e , ce mai spuneti jigodii de parinti ordinari ? Bine cu na mi-a dat Dumnezeu asa parinti, multam.

    1
    6

  • VALERICA pe 22 Ian 2011, 20:12
    Rushinica !

    Pai in cazul asta e pozibil sa fi fost folosite si alte ocule decat cele ale Madalinei care daca ar fi avut, ramanea gravida pe cale naturala dar se pare ca era infertila, de-aia a lasat-o si Serban Georgescu.Deci parinti nemernici, nu v-ati gandit nicio clipa ca deschideti cutia pandorei ? Ca s-ar putea sa fie copilul lui Petru si al Madalinei nu,ea fiind numai mama purtatoare ? Poate mama naturala e blonda misterioasa, e , ce mai spuneti jigodii de parinti ordinari ? Bine cu na mi-a dat Dumnezeu asa parinti, multam.

    0
    9

  • Gabi pe 22 Ian 2011, 16:05
    calaul

    Penibili sunteti voi si prosti de romani, care sub ideea ca - las-o sa se odihneasca, oricum n-o mai invie nimeni - accepta toate marsaviile. Obedienti si lasi, pasivi si indiferenti. Eu ii felicit pe parintii Madalinei, ii admir pentru curajul lor, pentru sacrificiul de a afla adevarul si de a echilibra cat de cat lucrurile. E clar ca nu vor avere. Averea nu conteaza pentru ei, dupa ce-au pierdut copilul atat de drag. Dar vor putina dreptate. Vorba nu stiu cui: calaul Madalinei se rasfata in munca ei sisifica. De ce nu clarifica el , daca poate, toate nepotrivirile dintre declaratiile lui si constatarile medicilor?

    2
    2

  • paul pe 22 Ian 2011, 15:27
    parintii

    Nici nu vreau sa imi imaginez durerea si disperarea unor parinti care si-au pierdut un copil intr-un astfle de mod. ca parinte sa iti ingropi un copi trebuie sa fie groaznic. Eu nu i-as judeca atat de aspru pe parintii ei pt faptulca fac "circ" ! Cine isi poate imagina disparearea lor? Cine isi poate imagina durrerea lor gandindu-se ca acela care ar fi trebuit sa o protejeze nu a pututo face??? Ca si parinti, care-si vad copilul o data la 2 sapt sau cien stie la cat...ce ar fi putut sti ei despre depresia ei? Cum poti ajuta ca parinte de la distatnta. mama ei a stat cu ea dupa o incercare de suicid. Ce puteau face ei? Si ce putea face el. petru? Nu judecati niste oameni simpli, poate de la tara, nu conteaza cum sunt..incercati sa le intelegeti durerea. Cum etse ca dupa cateva luni de casnicie, sa piarda copilul, nepotul si de ce nu?..munca ei de o viata? Are mai mult drept ala care o ducea la vraci sau cei ce au stat nopti nedormiti pt a o creste???

    3
    1

  • lucia pe 22 Ian 2011, 15:08
    as sari la gat

    Sa fi fost in locul unuia din parintii Madalinei, as fi sarit si eu la gatul unui ginere supravietuitor stiind ca imi credeam fiica ocrotita, iubita si salvata la nevoie alaturi de un barbat cu care nici macar nu a avut cine stie ce vechime de convietuire ca sa isi fi probat caracterul pe deplin, surprize pot fi intotdeauna. In afara de asta, dupa atatea tentative de sinucidere si semne clare de tulburari depresive grave acest.."sot" aerian nu a facut ceea ce ar fi facut orice convietuitor alaturi de Madalina, adica sa intre in alerta maxima cerand ajutorul serios si concret al medicilor, mie personal mi se pare ca a avut o atitudine cam indiferenta si distantata, toa

    3
    2

  • raluca pe 22 Ian 2011, 13:01
    parere

    Domnule Manole,stiu ca va doare sufletu pentru ca fiica dvs.,a plecat intr-o alta lume,de ce nu o lasati sa se odihneasca?de pe data de 13 iulie nu incetati sa tot scormoniti trecutul lui Madalina.Nu vreau sa va fac nici un fel de observatii dar se spuna ca cel care a plecat din aceasta lume,trbuie lasat sa se odihneasca in pace,pentru a-si plati pacatele.Nici cand a fost aici nu a fost lasata in pace,si nici acum.Nu va doare sufletu ca-i tot Dumnezeu s-o odihneasca!scormoniti trecutu?Lasati-o in pace,facetii pomenile care trebuiesc facute pentru iertare de pacate si lasati-o in poace.

    2
    3

  • Miha pe 22 Ian 2011, 11:44
    destul

    Totusi nu puteti sa incetati cu asemenea subiecte? Lasati omul sa se odihneasca in pace, de ce scoateti mereu cate ceva la "iveala"? Este viata lor, e treaba lor ce fac oamenii astia, Madalina a fost un om care a fost in atentia publicului, acum nu mai este, insa familia are dreptul la intimitate! Lasatii pe cei care nu mai sunt printre noi sa se odihneasca in pace!

    0
    0

  • DIANA pe 22 Ian 2011, 11:41
    GROAZNIC DESTIN -CUMPLITA POVESTE

    Este ceva inimaginabil , o poveste nemaiintalnita , o artista atat de iubita , de frumoasa , o adoram , eram fericita cand o vedeam la tv , de ce un sfarsit atat de tragic , ce i-a facut acest PUIU MIRCEA, muntele asta de om nesimtit, i-a luat copilul de langa ea si l-a dus departe asta a omorat-o pe MADALINA MANOLE, parintii ei au dreptate sunt cei mai nefericiti oameni , ei au educat-o si au format-o pe aceasta MINUNE A MUZICII USOARE ROMANESTI, de ce nu au dreptul la nimic s-au ales doar cu mormantul fiicei lor, DUMNEZEU SA-I ALINE , SA-I AJUTE SI SA-I IERTE ,plang si eu si-mi alin sufletul cu melodiile ei , dar prea crud destin!!!

    1
    0

  • elena pe 22 Ian 2011, 11:27
    Dumnezeu sa va ierte !

    Sa va ierte pe voi, DETRACTORII parintilor Madalinei ! Sa nu va dea Domnul ocazia sa va ingropati copilul Sa nu va dea Domnul ocazia sa-l vezi pe calaul copilului tau, lafaindu-se in truda sisifica a copilului tau !!! Indiferent ce-ar face un parinte atat de cumplit lovit de soarta, este MOTIVAT ! Chiar n-aveti nici un gram de ...EMPATIE???? Stiti oare ce inseamna ..."empatie" ?????( vezi DEX-ul ori GOOGLE!) Of, cat de usor este sa arunci cu noroi ! Doamne, iarta-i, ca nu stiu ce fac ! @Daissy si @Lilianac au dreptate....pana la Dumnezeu !

    3
    2

  • GETA SID. pe 22 Ian 2011, 11:06
    Sunteti diabolici

    Ok! pentru ca si-a lasat puiutul cu asa familii , sa nu aiba liniste nici acolo in ceruri ! Dar de ce distrugeti viata micutului voi toti : bunici nemernici si obsedati de o casa pe care n-o luati cu voi "dincolo", ziaristi care intrati cu bocancii in viata unui suflet care va creste si va afla aceste speculatii nemernice, oameni de televiziune care-i invitati in permanenta pentru maxima audienta pe acesti vanatori de avere ? Cine oare se gandeste la traumele ce nu vor putea fi sterse niciodata din viata acestui copil ?

    2
    2

  • lilianac pe 22 Ian 2011, 10:25
    numai parinte sa nu fii

    penibili sunteti toti cei ce va dati cu parerea si criticati actiunile parintilor Madalinei,dandu-i apa la moara ciudatului de Petru.

    4
    2

  • ira pe 22 Ian 2011, 10:16
    Madalina

    De obicei, familia, parintii, sunt cei care incearca sa creeze o imagine frumoasa despre cei disparuti... in conditii mai putin obisnuite... si eu cred ca acesti parinti nu-si merita titlul de parinti, iar interesul lor e cel material... si nu dragostea pentru Madalina si nepotel... acest copil va creste, va cauta sa afle ce s-a intamplat... presa nu dispare, exista arhivarea... Rusine sa le fie, dragostea lor de parinti se rezuma la acea casa, la drepturi ...

    2
    4

  • Daissy pe 22 Ian 2011, 10:12
    Madalina

    Nu cred ca se poate gândi cineva - într-un caz asemanator - daca va reusi sa fie rational sau nu. Iar parintii Madalinei reactioneaza sub efectul pierderii copilului lor, unic, frumos, bun si sacrificat. Ca parinte, nu putem arunca "piatra" asupra nimanui, într-un caz ca acesta. O asemenea durere te scoate din rândul oamenilor normali. Este împotriva firii ca sa-ti moara copilul asa tânar. Iar actiunile ce decurg dintr-o asemenea suferinta nu se pot judeca.

    4
    2

  • Karis pe 22 Ian 2011, 06:46
    Madalina

    Ce au facut si ce fac in continuare parintii Madalinei a depasit orice granite ale bunului simt. Eu nu stiu cum de mai au tupeul sa apara la televizor spunand cat sufera pentru fiica lor cand se vede clar ca ii intereseaza doar sa obtina averea Madalinei pe orice cale, fiind dispusi la cele mai mizerabile metode pentru a-si atinge scopul. Halal parinti indurerati....

    4
    4

  • DeaX pe 22 Ian 2011, 04:30
    aveti dovezi???

    aveti dovezi care sa sustina afirmatiile de mai sus? pure speculatii! mai lasati-o, oameni buni, in pace!!! nu stiti cum sa faceti audienta? mi-e greata de stiri de genul asta! nu mai are loc omul sa traiasca, ca sunteti voi, -"jurnalistii" de scandal- , peste tot si-l sufocati!

    3
    3

  • mayra pe 22 Ian 2011, 01:34
    madalina manole

    parintii madalinei sunt PENIBILI...si penibili sunteti toti aceia care faceti astfel de speculatii pentru a obtine audienta...

    3
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod