Aparat de epilare definitiva pentru utilizare acasa

IPL Hair Remover™ este un aparat pentru epilare definitiva portabil cu lumina intens pulsata (IPL) pentru indepartarea efectiva a parului nedorit in confortul propriei locuinte. IPL Hair Remover™ foloseste ultima tehnologie...
IPL Hair Remover™ este un aparat pentru epilare definitiva portabil cu lumina intens pulsata (IPL) pentru indepartarea efectiva a parului nedorit in confortul propriei locuinte. IPL Hair Remover™ foloseste ultima tehnologie de lumina intens pulsata. Pulsate usor pe piele, impulsurile intense de lumina sunt distribuite direct catre foliculii de par cu suficienta energie, pentru a slabi radacina fara a afecta zona inconjuratoare. IPL este indicat in cazul zonelor extinse precum picioare, brate, axila, linia bikinilor, spate si piept precum si anumite zone ale fetei.

Acest aparat innovator incorporeaza ultimele tehnologii din domeniu, fapt ce va permite sa obtine rezultate profesionale la un pret foarte avantajos.
Ce are nou acest aparat? In primul rand zona tratata cu un singur flash este mai mare (5 cm2), protectia suplimentara cu care este prevazut, posibilitatea de a trata si zona fetei si mai ales numarul foarte mare de flash-uri  al unui cartus: 30 000.


IPL Hair Remover are protectie incorporata, iar flash-ul luminos nu se emite decat atunci cand manipulul aparatului intra in contact cu pielea. Aparatul poate fi achizitionat de pe site-ul luxbeauty.ro la pretul redus de 2,944.00 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod