Românii au talent. Finala. Cine va câştiga?

Luni, 25 aprilie, în a doua zi de Paşte, începând cu ora 20.30, Pro TV va transmite în direct marea finală a emisiunii-fenomen "Românii au talent". Cei 12 finalişti vor trece prin emoţii de foc pe scena de la "Românii au talent" când vor trebui să impresioneze publicul pentru a câştiga marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.
Luni, 25 aprilie, în a doua zi de Paşte, începând cu ora 20.30, Pro TV va transmite în direct marea finală a emisiunii-fenomen "Românii au talent".

Cei 12 finalişti vor trece prin emoţii de foc pe scena de la "Românii au talent" când vor trebui să impresioneze publicul pentru a câştiga marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance, soţii Luca, Tutu Adrian, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşcu, Valentin Dinu, Valentin Luca şi Medea vor păşi din nou pe scena şi vor încerca să demonstreze juriului şi telespectatorilor că merită premiul cel mare.

Mai multe despre finalişti


Narcis Iustin Ianău este un băiat de 15 ani din Bacău. El a venit la emisiunea "Românii au talent" pentru ca mama lui să-l vadă cântând la scenă deschisă şi să arate lumii ce voce are.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Până când a fost prezentat la "Romanii au talent", de numărul de acrobaţie a celor doi gimnaşti de la trupa Balance s-au bucurat doar călătorii de pe vasele de croazieră.
"Trupa Ballance este o trupă de talie internaţională şi trebuie să rămână acolo unde le este locul, adică în ţară", a spus Mihai Petre, imediat cum i-a văzut pe cei doi acrobaţi la preselecţii.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Viorica şi Emil Luca au ajuns la super show-ul "Românii au talent", la îndemnul copiilor lor, şi deşi sunt trecuţi de 50 de ani cei doi soţi au impresionat juriul şi spectatorii cu dansul lor popular, când Viorica a reuşit să facă 116 piruete.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Adrian Tutu are 18 ani şi a reuşit să-i dea gata pe membrii juriului de la "România au talent", cu o compoziţie proprie care se poate dovedi a fi un imn neoficial al show-ului de la PRO TV.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Bucureşteanca Alina (20 de ani) şi Cristina (22 de ani) din Tulcea au reuşit să vrăjească o sală întreagă când au cântat în duet.
Prietene de opt ani, fetele au povestit că au cântat pentru prima oară împreună, pregătind un moment pentru acest show.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

În urmă cu 24 de ani, la Tecuci, lua naştere Akikai, o trupă de Arte Marţiale, care la început organiza doar spectacole demonstrative. Anii au trecut, componenţa s-a mai schimbat, iar sportivii au câştigat primele locuri la competiţii internaţionale.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Rebeca Neacşu este fetiţa cu vocea de aur, care a reuşit să o cucerească pe Andra cu talentul ei.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Cosmin Agache este băiatul minune care face un beatbox ireal. În această seară el a lăsat cu gura căscată pe toţi prin faptul că a reuşit să scoate nişte sunete absolut incredibile.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Ştefan Florescu nu ştie ce înseamnă blat, ci doar faptul că mingea este "iubita” lui care nu-l înşeală, aşa cum spune el mai în glumă mai în serios.


Vezi mai multe pe Romanii au talent

Valentin Dinu, tânărul de 22 de ani care lucrează la o spălătorie auto în Ploieşti, a încântat juriul cântând piesa "You Are Not Alone".
Vezi mai multe pe Romanii au talent

Luca Valentin a reuşit să aducă un număr de jonglerii cu sticle şi pahare de-a dreptul spectaculos în cea de-a patra semifinală. Juriul a fost lăsat aproape fără cuvinte.
Vezi mai multe pe Romanii au talent

Madalina (Medea) Felea, gimnasta care îşi doreşte ca dansul la bară să fie recunoscut ca disciplină la Jocurile Olimpice, i-a impresionat pe juraţi şi pe cei din public cu numărul ei şi a primit ropote de aplauze.
Vezi mai multe pe Romanii au talent

Premiul cel mare in valoare de 120.000 de euro va ajunge la concurentul care va strânge cele mai multe voturi primite din partea publicului, atât pe parcursul celor două săptămâni de votare, cât şi în timpul emisiunii după ce s-a dat din nou START VOT.

Invitaţii de onoare ai finalei "Românii au talent" sunt Loredana şi Damian Draghici, care vor incinta publicul cu melodii alese şi vor ridica spectatorii în picioare.

 

25 Aprilie 2011
 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 20 Feb 2012, 14:18
    Adrian TUTU

    Bravo Adrian Tutu stiam ca o sa castigi si apropo imi pare rau de parinti tau :)

    2
    0

  • alina pe 2 Oct 2011, 11:34
    narcis

    ce pacat ca nai gastigat esti foarte bun si te admir am votat pe tn dar nu a mers

    5
    1

  • mariana pe 2 Oct 2011, 11:31
    andrian tutu

    bravo ce bn caai gastigat,meriti ce pacat ca tia murit parinti

    4
    0

  • RosAnita pe 6 Sep 2011, 15:48
    copilul de 14 ani

    TE ADORRR!!!!! TE IUBESC!!!!!! ARETI ASA DE BINE!!!!!!! EO SUNT FATA SI AM 13 ANI!!!!!!

    3
    0

  • Andrda pe 30 Apr 2011, 22:50
    Valentin Luca

    As fi vrut sa fie castigatorul!!!!E foarte ingenios!!!!!

    3
    1

  • tudor elena pe 29 Apr 2011, 11:29
    adrian tutu

    Ma bucur ca a castigat el,deoarece este talentat si merita.Mai ales gandindune la situatia lui.

    5
    1

  • neli pe 26 Apr 2011, 19:16
    ce mai finala...

    Daca asta s-a votat, atunci ne meritam criza financiara, saracia si conducatorii. Asta vrem, asta avem...e atat de simplu... In tara asta nu a contat niciodata talentul.

    5
    0

  • speeDy pe 26 Apr 2011, 15:03
    VOTEAZA TuTu Adrian

    este cel mai BUN de la romani au talent el ar trebui sa castige acest comcurs

    7
    3

  • Cornel pe 26 Apr 2011, 12:49
    Dezamagire

    Daca asta e "talentatul" romanilor, Adrian Tutu, mai bine nu.Oare juriul are ce sa-si reproseze, in speta Mihai? Interesant de urmarit ce va face cu banii.Sunt total dezamagit. Adrian Tutu nu are talentul lui Narcis Iustin nici daca se inscrie la toate cursurile de muzica.

    9
    1

  • madalina pe 26 Apr 2011, 11:26
    Adrian Tutu

    eu vreau ca adrian tutu sa castige pt. ca el chiar merita si are un talent de hip hapar

    12
    3

  • AdytZu pe 26 Apr 2011, 11:14
    Adrian Tutu

    Adrian Tutu merita cel mai mult sa castige el compune o mel in 3-4 zile si alti o fac intr-un an Haii Adrian Tutu!!!!!!!

    10
    5

  • Livia pe 26 Apr 2011, 09:57
    Tutu marele talent desemnat de romani

    Siiiiiiii castigatorula fost Adrian Tutu!!!!!! merita sincer, imi pare rau si petru Narcis dar pasul important toti l-au facut acum sunt cunoscuti au iesit in evidenta si-au aratat potentialul.

    13
    4

  • tamy pe 26 Apr 2011, 09:56
    castigatorul la romanii au talent

    este castigator...........ADRIAN TUTU

    9
    4

  • me pe 25 Apr 2011, 21:31
    tutu adrian

    yo vreau ca tutu adrian sa castige pt ca el chiar merita sau chiar daca nu sper sa nu se lase de cantat.mie nu mi-a placut deloc de narcis justin pt ca....urasc vocea lui si ceea ce canta...

    13
    6

  • anonim pe 25 Apr 2011, 20:18
    despre adrian tutu

    eu cred ca adrian tutu va gastiga are o voce de hip hapar perfecta

    11
    4

  • EVA SI CORNEL pe 25 Apr 2011, 20:01
    vot

    Valentin Dinu noi tinem pumnii pentru tine .Teai sacrificat familiei tale de tinar ai renuntat la tot .Nu multi baieti ar fi facut ce ai facut tu.Stii cum se spune la voi omul cesi face cumina lui se numeste lucru manual si la tine sa adevarit.Speram ca si daca nu vei fii primul pune ochii cineva pe tine si sa stii ca lucrul nu e rusine si banii nu au miros

    11
    2

  • nina gonta pe 25 Apr 2011, 15:26
    NARCIS...

    VA CASTIGA NARCIS !! DACA ROMANII VOR CA SA SE AUDA DE ROMANIA IN LIUMEA INTREAGA !

    10
    10

  • Zozolyx pe 25 Apr 2011, 11:47
    HAI COSMIN !!!

    Cosmin Agache merita sa castige , abia el are talentul suprem ... si nu vreau sa fiu fata negativa aici , dar e colegul meu si stiu ce zic , i-am cunoscut talentul . Si nu spun ca ceilalti nu sunt talentati , ba din contra , sunt extraordinare talentele lor , iar in urma voturilor vad ca Iustin e pe primul loc , dar acela nu e un talent cautat , adik e doar un joc al corzilor vocale , si exista mii de sanse sa ajunga ceva in aceasta lume , dar eu cred ca talentul cautat si cel capatat muncind din greu si avand un model de pe youtube este Cosmin ... si atzi vazut si voi aprecierile juriului . Cu toate astea , SUCCES la totzi si fie ca cel mai bun sa castige :) !!!

    10
    7

  • nely pe 25 Apr 2011, 11:43
    VOTEAZA

    am votat pentru narcis,e un adevarat talent,cind asculti vocea lui te patrunde-n suflet,insa daca a-s avea posibilitatea l-as vota cu tot sufletul si pe valentin dinu,are o voce deosebita,felicitari

    7
    9

  • lolo pe 25 Apr 2011, 10:17
    PREFERATUL MEU

    Narcis are o voce super ,dar Valentin Dinu transmite f f mult.Ma emotioneaza decite ori il ascult .Te face sa vibrezi odata cu el. Imi place ENORM.

    8
    7

  • mirela pe 25 Apr 2011, 09:59
    sa castige cel mai bun

    Parerea mea este ca, Iustin are o voce deosebita,dar daca ar fi sa acult vocea lui Iustiun sau a lui Dinu...as alege DINU. Dinu are un timbru vocal extraordinar....vocea lui transmite emotia,este calda si placuta la ascultat.Sper din tot sufletul sa castige si sa ne incante pe viitor!!!!

    8
    4

  • rosanita pe 25 Apr 2011, 08:43
    oare cine?

    nu toti cei din finala merita sa fie acolo...nu dau nume, dar asta e parerea mea!desi multi concurenti au un talent iesit din comun, sper sa castige Narcis:) succes!

    9
    9

  • Nicoleta pe 25 Apr 2011, 00:53
    Votati talentul!!!

    As vrea sa le sugerez tuturor romanilor sa voteze TALENTUL si NU cazul social!! Mie personal mi-a placut Narcis, este un copil foarte talentat si are un dar aproape unicat in lume. Ar fi pacat sa fie lasat de izbeliste...sunt foarte multi concurenti talentati si toti ar merita sa castige...insa dupa parerea mea, Narcis are un talent aparte cu care ar putea sa ne faca mandri peste hotare! Votati Romanii au talent si nu Romanii au mila!

    12
    5

  • ANCA pe 25 Apr 2011, 00:19
    castigatorul la romanii au talent

    este,,,.... VALENTIN DINU

    12
    8

  • anca pe 25 Apr 2011, 00:17
    castigatorul la romanii au talent

    este castigator, parerea mea.

    7
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod