De Paşte, Teo Trandafir s-a întors acasă


Vedeta s-a întors acasă după 3 luni, timp în care a fost internată la spitalul AKH din Viena, acolo unde a fost supusă la mai multe operaţii, potrivit Libertatea.
Vedeta s-a întors acasă după 3 luni, timp în care a fost internată la spitalul AKH din Viena, acolo unde a fost supusă la mai multe operaţii, potrivit Libertatea.

Avionul lui Teo a aterizat astăzi la Otopeni. ""Bine v-am regăsit! Sărbători fericite! Am atâtea lucruri să spun! A fost o boală cumplită, bine ar fi să nu ne mai gândim la aşa ceva şi să o considerăm o încercare a vieţii. Sper ca viaţa să revină la normal. Medicii au încercat să mă ţină la distanţă de adevăr. Nimeni nu a ştiut dacă o să scap.
Am suferit mai multe intervenţii chirurgicale şi medicii nu ştiau dacă sorţii vor fi cei scontaţi. Eu am aflat foarte târziu. Prima oară m-am gândit la fiică-mea, dar nu puteam să mă exprim, că eram plină de tuburi! Hai să ne gândim la cele frumoase",
a spus Teo la "Happy Hour".

"După ce ai văzut moartea în ochi, aştepţi să vezi şi viaţa! Am planuri noi, proiecte noi! Abia aştept să o văd pe Maia, singurul impediment este că nu o voi putea ridica în braţe",
a mai spus vedeta de televiziune.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Dorina Al Khatib pe 6 Mai 2011, 16:16
  bine ai revenit Teo

  Ma bucur din toata inima ca ai revenit acasa,sa dea bunul Dzeu sa iti revii sa ne bucuram de prezenta ta chiar daca este nu vei reveni pe micile ecrane. Te iubim si ne rugam pentru tine sa fii sanatoasa sa te poti bucura de viata si de cei dragi tie.

  0
  0

 • GETUTA pe 21 Apr 2011, 13:28
  bine ai revenit

  multa sanatate sa-i dea dumnezeu! imi pare atat de bine ca si-a revenit. sper sa nu mai aiba probleme de sanatate! mam rugat pentru ea si pentru fetita ei. dumnezeu a salvat-o si sper sa ramana sanatoasa multa viata de acum incolo. sanatate multa TEO si paste fericit!

  0
  0

 • Alexandra pe 20 Apr 2011, 19:11
  Ma bucur

  Ma bucur mult ca v-ati intors acasa si sunteti bine. Sper sa aud cat mai repede de aceste proiecte ale dvs. de care ziceti si sa sper sa aveti parte de sarbatori fericite lipsite de griji!

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod