Richard Clayderman canta pentru romani de Craciun

Cel mai cunoscut pianist contemporan, Richard Clayderman, vine la Bucuresti intr-un concertul extraordinar de Craciun, sa ne insufle magia sarbatorilor de iarna. Pe 13 decembrie, timp de aproape doua ore de reverie, romanticii de toate varstele vor asculta succese internationale precum A Comme Amour, Ballade pour Adeline, Love Story, dar si piese specifice sarbatorilor de iarna, precum White Christmas.

Eva.ro este partener media la acest eveniment menit sa aduca mai multa viata, speranta si romanta in Micul Paris.


Povestea celui mai cunoscut pianist al timpurilor noastre incepe in 1977 cu o piesa romantica care se numeste "Balada pentru Adeline". In plina epoca de glorie a muzicii disco, milioane de oameni s-au lasat sedusi de melancolia acordurilor baladei, si succesul ei surprinde pe toata lumea, inclusiv pe interpret si pe producatori.

Astazi, Richard Clayderman este singurul artist francez ale carui discuri se vand in numar de 70 milioane de copii in peste 57 de tari. Vesnicul indragostit sustine aproape 200 de concerte anual, fermecandu-si milioanele de ascultatori cu caldura muzicii sale.
Un fenomen unic in istoria Frantei, Clayderman este aproape un colectionar de trofee, fiind detinatorul a peste 267 discuri de aur si a nu mai putin de 70 discuri de platina. "Cand sunt pe scena si cant, imagini cu sori si mari indepartate mi se amesteca printre ganduri si se topesc in muzica mea..." spune artistul.

De cand era copil, Richard visa sa fie pianist, iar acum, cosmarul cel mai ingrozitor pe care il are este sa se trezeasca in mijlocul unui concert si sa uite cantecele. Pianistul marturiseste ca de fiecare data cand are acest vis se trezeste extenuat si ii multumeste Cerului ca a nu s-a intamplat aievea.


El incearca sa-si transmita pe scena propriile emotii. "Audienta este cea mai mare recompensa a mea - nu ma gandesc niciodata la ce spun criticii, nu cant pentru glorie, ci pentru oameni", declara Richard Clyderman.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 3 Nov 2011, 17:36
    Bilete

    De unde putem sa cumparam bilete pt concert? :)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod