Oana Sârbu: "Bărbaţii iubesc mai mult decât femeile!"

Aceasta este concluzia la care a ajuns Oana Sârbu, la cei 42 de ani pe care îi are. Vorbeşte cu plăcere despre băieţelul ei, Alexandru, o minune de copil care tocmai ce a început să rostească primele cuvinte.
Aceasta este concluzia la care a ajuns Oana Sârbu, la cei 42 de ani pe care îi are. Vorbeşte cu plăcere despre băieţelul ei, Alexandru, o minune de copil care tocmai ce a început să rostească primele cuvinte.

Împărtăşeşte secretele ei de frumuseţe şi are o ideea foarte clară despre iubire, femei şi bărbaţi. Secrete fericirii pentru ea sunt două: muzica şi iubirea. Despre toate acestea într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Eva.ro.

Oana Sârbu, mama

Este Oana Sârbu în acest moment o femeie fericită? De ce?

În primul rând şi, la mare distanţă de orice, sunt fericită că sunt mama şi că am un băieţel minunat. Sunt implinită. Dar cuvintele n-au rost...

Vorbeşte-ne despre băieţelul tău?

Am un băiat superb, frumos, sănătos, vioi, jucăuş şi foarte comunicativ. Acum este în etapa începutului rostirii cuvintelor şi e o minune.

Cum s-a schimbat viaţa ta o dată cu apariţia lui Alexandru?

Total. Dar e o altă viaţă şi o redescoperire a mea, a celor din jur şi a lumii copilăriei.

Cum arată o zi din viaţa ta cu Alexandru?

Plină. Ne jucăm, mergem în parc, facem băiţă, spunem poveşti...

Care este strategia pe care o foloseşti în creşterea copilului?

Încerc să îmbrăţişez ideea americanilor, cea a educaţiei pozitive bazată pe comunicare şi nu pe impunere. O să reuşesc fiindcă fiul meu e sensibil şi deştept.

Eşti o mamă relaxată sau o mamă exagerată?

Nu ştiu. Citesc destule materiale pe această temă.
Cred că sunt o mamă curajoasă.



Oana Sârbu, femeia

Arăţi foarte bine. Spune-ne cum te întreţii? Faci sport, urmezi o dietă?

Am o viaţă echilibrată. Moştenesc gene bune. Dorm, mănânc echilibrat şi da, fac sport d de o viaţă!

În viziunea ta, cât este de important respectul unei femei pentru ea însăşi?

Respectul e o chestiune de educaţie şi este important pentru oricine. Dacă te referi la faptul că femeile se bibilesc toata ziuă acest lucru nu mă interesează. În România femeile nu au stil. E o societate necivilizată şi n-avem cum să privim femeile românce ca pe cele franţuzoaice de exemplu. Între cele două războaie mondiale, România avea acel grad de culturâ şi civilizaţie care s-a pierdut o dată cu venirea comunismului. Iar de douăzeci de ani româncele au modele dubioase după care se iau. O femeie cu unghii false şi silicon oriunde nu e neapărat o femeie care se respectă. Ci una care imită o altă personalitate fiindcă aşa-i la modă.

Crezi că o femeie trebuie să se facă iubită, pentru a fi iubită?

Cred că orice om trebuie să aibă încredere în ce are el mai bun de oferit. În rest, e o chestiune de noroc dacă întâlneşte pe acel cineva care va aprecia calităţile lui înainte de a-i dezaproba defectele.

Sunt convinsă că ai trecut, ca orice om, şi prin momente mai puţin plăcute. Cum le gestionezi? Ce faci ca să ieşi din criză, indiferent de natura ei?

Depinde. Din "crizele" emoţionale mi-e cel mai greu să ies şi de fapt nu ies, ci le consum.
Aşa e firea mea. Dacă sunt sănătoasă şi-i am pe ai mei lângă mine nu există criză. Această "criza", însă, e un fals. Lumea trebuie să înveţe să fie mai cumpătată şi să revină la valorie spirituale ale vieţii. Un om poate mânca mere toată ziua fără să se vaite atâta şi să fie fericit.

Ce crezi că ar trebui să facă o femeie care se află într-un moment nu tocmai fast?

Ce înseamnă "nu tocmai fast"? Femeile sunt ciudate. Multe, insistente, nedeosebite şi neaparat "în trend". Şi-au pierdut personalitatea şi frumuseţea feminină. Nu se mai lasă curtate, ci curtează ele. Nu ţin cont de nimic. Sunt carieriste şi neapărat în competiţie. Se grăbesc. De multe ori, eu cred că barbăţii iubesc mai profund decât femeile. Şi că sunt mai sensibili. Deci "nefastul" va trebui transformat în "fast".

Ce faci atunci când vrei să fii singură? Ce te face cu adevărat fericită?

Eu mă simt foarte bine singură, cu mine. Puţini oameni au înţeles asta, dar cei care au făcut-o mi-au stat aproape, alături.
De mică eram aşa. Am timp pentru mine. Nu-mi place şi nu pot să mă grăbesc. Mă face fericită iubirea. E ca aerul. Şi am avut norocul de a întâlni iubirea oricând. In rest, mă relaxez şi eu ca tot omul cu ce-mi face plăcere. Mănânc ceva bun, cumpăr cărţi, merg la masaj, la saună sau pur şi simplu ascult muzică. Fară asta nu pot trăi. Şi gândesc. Mult. Şi uneori bine.

Am ascultat un interviu în care spuneai că bărbaţii iubesc altfel decât femeile. Care sunt diferenţele?

Femeile oscilează. Când sunt mame, când sunt iubite, când sunt amante. Nu multe însă. Ele au un sentiment extins al iubirii. Bărbaţii iubesc mai profund. Există bărbaţi care plâng din iubire. Aşa cred şi aşa ştiu.

Oana Sârbu, artista

Ce pregăteşti pe plan profesional?

În această perioadă mă ocup de concertele pe care le am cu trupa mea High Class Band. În plus, pregătesc un material pentru un album jazz-bossanova cu Virgil Popescu. De asemenea, pregătesc cântece noi pentru perioada Craciunului.

Eşti o persoană publică pe care nu o vedem excesiv în prim plan. Nu te-ai gândit niciodată că această strategie îţi va afecta negativ cariera?

Nu. Deloc.
Sunt un om autentic şi nu unul fals. Şi va veni o vreme când va conta şi lipsa apariţiilor mele.

15 Noiembrie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 12 Mar 2012, 23:36
    buna oana

    esti o femeie superba,echilibrata,inteligenta si naturala

    2
    1

  • iulia pe 12 Mar 2012, 23:35
    buna oana

    esti o femeie superba,echilibrata,inteligenta si naturala

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod