Mega-Concurs: Câştigă o Toyota Yaris pe eva.ro! NESCAFÉ lansează Lumea Cafelei 2

Fii manager în industria cafelei şi vei avea o plantaţie, o fabrică şi o cafenea pe care să le dezvolţi la maximum! Premiile sunt pe măsură! Concursul se desfăşoară în perioada 6 noiembrie 2012 - 31 ianuarie 2013. Succes!

Intră în joc AICI!

Ce poţi câştiga!


Marele premiu - O Toyota Yaris
Marele premiu constă într-un autoturism Toyota Yaris care va fi acordat finalul jocului prin tragere la sorţi. Participanţii la extragere vor fi toţi jucătorii care, pe parcursul jocului, au vândut cel puţin 1 cană de cafea. Fiecare jucător va avea un număr de şanse egal cu numărul total de cafele vândute. Fiecare cafea vândută înseamnă o şansă în plus la câştigarea Marelui Premiu.

Premii lunare - 3 sisteme de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto
La sfârşitul fiecărei luni de concurs, se acordă un premiu prin tragere la sorţi care va consta într-un sistem de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto. Participanţii la extragere vor fi jucătorii care au vândut cel puţin 1000 de cafele în luna respectivă.

Premii săptămânale - 26 de premii care constau în cafea pentru un an de zile pentru fiecare dintre câştigători
La sfârşitul fiecărei săptămâni, se vor acorda 2 premii prin tragere la sorţi constând în cafea pentru un an de zile. La extragere vor participa jucătorii care au vândut cel puţin 100 de cafele în săptămâna respectivă.

Cum joci! 8 reguli


1. Oraşul tău
În oraşul tău trebui să produci şi să vinzi cât mai multă cafea.
Ai disponibile patru locaţii în care trebuie să îţi dovedeşti priceperea: plantaţia de cafea, fabrica de cafea, cafeneaua şi centrul de sănătate. Dă click pe fiecare pentru a descoperi ce activităţi poţi face.

2. Plantaţia de cafea
În plantaţia de cafea trebuie să cultivi şi să culegi cafeaua necesară ca materie primă pentru fabrica. Ai la dispoziţie 20 de parcele pe care poţi creşte cafeaua; unele dintre ele sunt blocate dar le poţi debloca folosind puncte de energie. Ca să porneşti o activitate pe o parcelă vei avea nevoie de un specialist şi de o sumă de bani.

3. Fabrica de cafea
În fabrica de cafea trebuie să transformi sacii de cafea produşi pe plantaţie în cafea solubilă NESCAFÉ. Ai la dispoziţie 16 posturi de lucru în care poţi desfăşura activităţi de uscare, prăjire, măcinare şi extracţie a apei. Pentru fiecare activitate ai nevoie de un specialist şi de o sumă de bani. Pentru a porni un proces de producţie ai nevoie şi de un sac de cafea produs pe plantaţie. La finalul fiecărui proces de producţie vei obţine 50 de unităţi de cafea solubilă NESCAFÉ.

4. Cafeneaua
În cafenea vei vinde cafeaua solubilă NESCAFÉ pe care ai obţinut-o în fabrică.
Observă cu atenţie tipurile de clienţi care intră în cafenea. Aceştia se schimbă în funcţie de momentul zilei. Obiectivul tău este să îi convingi să comande o cafea în loc de alte băuturi (apă plată, ceai sau fresh). Alege un slogan care se potriveşte unui tip de clienţi pentru a creşte şansele ca aceştia să comande cafea - cu cât sloganul este mai potrivit gândurilor lor, cu atât cresc şansele ca ei să cumpere o cafea.

5. Centrul de sănătate
Rotunjeşte-ţi veniturile oferind locuitorilor din oraşul tău sfaturi potrivite pentru o viaţă sănătoasă. În centul de sănătate vor intra pacienţi cărora trebuie să le dai consultaţii. Dacă alegi sfatul potrivit pentru fiecare problemă, vei primi o sumă de bani.

6. Specialiştii în activităţi
Pentru fiecare activitate pornită pe plantaţie sau în fabrica de cafea vei avea nevoie de câte un specialist. Aceştia pot fi cumpăraţi dând click pe imaginea lor afişata în partea de jos a tablei de joc sau urmând paşii din mesajele afişate pe ecran. Specialiştii nu "se consumă", după terminarea activităţii, aceştia redevin disponibili pentru a începe o altă activitate.
Pentru a avea randament maxim trebuie să cumperi câte un specialist pentru fiecare parcelă.

7. Monedele
Pentru a cumpăra specialişti şi pentru a porni diverse activităţi vei avea nevoie de monede. Pentru a câştiga monedele necesare trebuie să trimiti linkul oraşului tău la cât mai mulţi prieteni pe care să îi inviţi să dea click pe el. Pentru fiecare click unic primit în fiecare zi, vei câştiga un număr generos de monede. În plus, fiecare cafea vândută în cafenea îţi va aduce 2 monede. Îţi mai poţi rotunji veniturile şi din consultaţiile oferite în centrul de sănătate: fiecare sfat corect acordat va fi recompensat cu 1 monedă.

8. Punctele de energie
Pentru un randament maxim al producţiei de cafea va trebui să deblochezi parcelele din plantaţie şi din fabrica de cafea. Pentru deblocare vei avea nevoie de puncte de energie. Punctele de energie pot fi obţinute doar prin introducerea în joc a codurilor tipărite pe ambalejele produselor Nescafe. Vezi AICI care sunt produsele participante la joc, cumpără-le din magazin şi introdu în joc codurile de pe acestea!

Atenţie! Ţinând cont de experienţa avută la celelalte mari concursuri organizate de eva.ro, vă rugăm, pentru orice nelămuriri legate de joc, trimiteţi mesajele şi întrebările voastre la adresa de e-mail: contact@eva.ro. Toate mailurile vor fi citite şi veti primi răspuns!

 
Vă rugăm nu postaţi comentarii despre joc la alte articole de pe site. Vor fi şterse!
 
Vă rugăm nu postaţi pe pagina "Eva" de pe Facebook aprecieri defăimătoare la adresa jocului sau la adresa altor jucători.
Vor fi şterse!
 
De asemnea, pentru a păstra un grad înalt de civilizaţie, nu vom accepta niciun comentariu la articolele informative publicate pe site despre jocul "Lumea cafelei 2".
 
Vă rugăm citiţi cu atenţie regulamentul concursului! La toate întrebările şi la toate nelămuririle vă vor răspunde organizatorii şi creatorii concursului.
 
Vă dorim mult succes!