Fanii Eva despre Teo: "Sigur va castiga"

Acesta a fost unul dintre raspunsurile la provocarea de astazi care a sunat astfel: "Teo, faimoasa realizatoare TV, a intrat in politica si chiar candideaza la unul dintre colegiile bucurestene.
Acesta a fost unul dintre raspunsurile la provocarea de astazi care a sunat astfel: "Teo, faimoasa realizatoare TV, a intrat in politica si chiar candideaza la unul dintre colegiile bucurestene. Crezi ca popularitatea de care se bucura o va ajuta sa castige?"

Multi dintre cei care au raspuns sunt siguri ca popularitatea de care se bucura vedeta ii va aduce succesul. "De ce nu? Mai nou oricum toate se rezuma la cat esti de popular" sau "Sunt convinsa ca va reusi si in politica ca si in televiziune.
Succes!"
sau "De ce nu? Cred ca si femeile pot face ceea ce fac barbatii ,poate chiar mai bnin ceea ce priveste popularitatea ei, e logic ca ii va fi de folos". Exista insa si pareri contra, multi intrebandu-se de ce a ales PDL sau de ce a ales sa se bage in aceasta... industrie. "Pacat de ea ca s-a bagat in ceva ce nu trebuia. Dar daca asta a simtit ea ca e ultrima ei chemare" sau "Pacat ca a ales tocmai PDL... ".

Sunt insa si vehementi, oameni care isi spun punctul de vedere intr-un mod acid: "Daca Basescu a fost reales,atunci totul este posibil...
doar romanul e construit sa persevereze in greseala"
, "Nu mi-a placut niciodata de TEO. A fost faimosa pentru cei care stau departe de carte.A lansat nonvalori. Politica facuta de cei care seamana cu TEO a facut si face rau acestui popor. Adevaratii oameni politici nu s-au lansat la tv cu emisiuni HA, HA SI HU HU. Draga de ea a fost o eleva mediocra in liceu la Braila, fapt recunoscut chiar de ea intr-o emisiune. La tv. nu mai are succes si incearca in politica. Ce tara avem?".

Te asteptam sa-ti spui si tu parerea?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod