Dansez pentru tine: 8 vedete cu 8 secrete

Astăzi, 21 octombrie, la ora 20.30, în direct la Pro TV începe cel de-al 12-lea sezon al emisiunii-concurs "Dansez pentru tine". Păstrând formatul, realizatorii show-ului aduc în faţa publicului 8 cupluri formate dintr-o vedetă şi o persoană necunoscută care luptă însă pentru o poveste. Vedetele din această ediţiei sunt Pepe, Alex - trupa Zero, Aylin Cadîr, Catrinel Sandu, Mircea Solcanu, Andreea Ibacka, Daniel Niţoiu şi Jojo. Asemenea partenerilor lor, şi vedetele au dramele sau secretele lor. Astăzi vom vorbi despre poveştile concurenţilor, dar vom descoperi şi poveştile persoanelor publice care-i susţin.
1 din 9

Pepe şi Andreea Toma

Drama vieţii artistului latino este moartea nepotului său, Franco. Adolescentul de 17 ani a decedat pe 23 octombrie 2007 într-un accident de maşină. Împreună cu alţi 6 prieteni, Franco Pascu venea de la discotecă, iar maşina în care s-a aflat a fost implicată într-un grav accident rutier, produs chiar de şoferul maşinii în care se afla nepotul vedetei.

Andreea Toma, partenera lui Pepe de la "Dansez pentru tine" trece, de asemenea, printr-o situaţie complicată. Andreea, alături de familia ei, a facut şi face multe sacrificii pentru dans. A suferit din cauza dansului umilinţe şi decepţii. Face dans sportiv de mică, a făcut parte din minibaletul "Dansez pentru tine", dar partenerul ei, fiind dintr-o familie mai înstărită, "a părăsit-o" pentru că ea nu-şi putea permite antrenamentele şi investiţiile în dans pe care şi le putea permite familia lui. Pentru că nu a găsit alt partener decât la Timişoara, toată familia Andreei s-a mutat acolo pentru a o susţine pe aceasta în pasiunea ei pentru dans.
21 Octombrie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mama_Mihaela pe 21 Oct 2011, 22:29
    deci toti au cam acelasi vis .. sa se intretina din dans ?

    fFra doar si poate, desi poavestile sunt diferite, dorintele concurentilor sunt asemanatoare .

    0
    2

  • Splash pe 21 Oct 2011, 09:01
    Dar... poate

    Ticul "verbal" de fiecare articol al Ilenei Voicu Ghinea este, fara dar si poate, "fara doar si poate". Acuma nu-i problema ca il foloseste zi de zi, probabil ca i se pare ca suna bine, la fel de bine cum e sa rumegi zilnic cartofi prajiti si sa te prefaci ca-s buni si ca-ti fac bine. Problema e alta. Ca "doar" e, de fapt, "dar". Fara dar si poate. Haidi pa!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod