Cine te insoteste la cumparaturi?

Iubitul


Tocmai v-ati logodit si se hotaraste sa te insoteasca la cumparaturi pentru petrecerea pe care o veti da in cinstea acestui eveniment.

In primul magazin este sincer, in al doilea foarte deschis, in al treilea devine direct si agasat, iar in al patrulea este de-a dreptul nervos.

Vrea sa iesi din cabina si sa defilezi un pic cu fiecare rochie pe care o iei pe tine si in timp ce probezi profita de moment si da cateva telefoane.

Mama


De cele mai multe ori o mama stie de ce ai nevoie, dar nu va intelege pornirile tale excentrice, asa ca nu o invita la cumparaturi daca ai de gand sa iti achizitionezi o pereche de botine din lac mov sau o pelerina argintie.

Ia-o cu tine cand ai nevoie de un sfat in ceea ce priveste cumpararea unei piese clasice sau vrei sa te asiguri ca taiorul tau este facut din stofa de buna calitate.

Tata


Te insoteste doar atunci cand vrei sa cumperi aparatura electro casnica pentru ca e atent la detalii si are rabdare atunci cand stati la proba.

Daca intrati in alt gen de magazine iti da senzatia ca trece pe acolo doar pentru a le saluta pe vanzatoare si nu pentru a analiza oferta.

Nu priveste nici noua colectie, nici alte fete si nici pe tine. E mereu prins cu ganduriile lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod