Toamna se numara joburile bune, la JOBfest

Esti asteptata la editia de toamna a JOBfest 2008, targ de locuri de munca pentru studenti si tineri profesionisti, care va avea loc joi si vineri, pe 6 si 7 noiembrie, intre orele 10.00 – 19.00 la Cercul Militar din Bucuresti...
Esti asteptata la editia de toamna a JOBfest 2008, targ de locuri de munca pentru studenti si tineri profesionisti, care va avea loc joi si vineri, pe 6 si 7 noiembrie, intre orele 10.00 – 19.00 la Cercul Militar din Bucuresti.

Aflat la cea de-a doua editie din acest an, JOBfest ii invita pe tinerii profesionisti sa viziteze standurile a 50 de companii ce isi vor prezenta ofertele de lucru. In plus, in cadrul JOBfest s-a pus accent pe latura de consiliere profesionala.

Tinerii profesionisti vor avea ocazia sa primeasca consiliere in timp real prin intermediul: CV Filtru, ce presupune Feedback pe CV in trei minute, specialistii Perform HR in resurse umane ajutandu-i sa constientizeze importanta unui CV reusit.

In acelasi timp, componenta online a JOBfest vine in ajutorul participantilor, punandu-le la dispozitie posibilitatea sa aleaga dintre peste 1.000 de oportunitati de angajare.
Editia online a evenimentului este sustinuta de www.jobfest.ro pana pe 31 decembrie.


In plus, simpla accesare a portalului de cariera dedicat evenimentului www.jobfest.ro va oferi tinerilor posibilitatea descoperirii uneltelor de indrumare in cariera special gandite pentru ei: Calculator de Salarii, Consiliere online in Cariera sau interviurile cu reputati directori de resurse umane ale companiilor participante.

Echipa organizatoare a JOBfest a tinut sa le ofere o recompensa celor mai motivati tineri participanti, portalul evenimentului oferind si premii atractive pentru candidatii care isi inscriu CV-ul pe site si aplica la cel putin un job din cele oferite de companiile participante.
Premiul consta partciparea intr-un week-end de indrumare in cariera numit "Start in cariera" care va avea loc la pensiunea "Dor de Bucovina".

Angajatorii acestei editii vor reprezenta sectoare de activitate precum: Mass Media, Financiar-Bancar, Resurse Umane, IT, Retail, FMCG, Distributie, Auto, Tehnic.

Organizatorul JOBfest este Perform HR, companie de selectie si recrutare de personal specializat, in domenii precum: Financiar, Contabilitate, BPO-Outsourcing, Vanzari, Media si IT.
Editia de toamna a JOBfest 2008 va avea ca partener de organizare si promovare Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

JOBfest 2008, editia de toamna, din zilele de 6 si 7 noiembrie de la Cercul Militar din Bucuresti se adreseaza tuturor studentilor, proaspat absolventilor si tinerilor profesionisti. Intrarea este libera!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod