Celebri, frumosi si... goi!

Exact 21 de celebritati din SUA si Marea Britanie au pozat pentru un numar special al revistei Cosmopolitan, editia britanica, care a iesit ieri pe piata.
Exact 21 de celebritati din SUA si Marea Britanie au pozat pentru un numar special al revistei Cosmopolitan, editia britanica, care a iesit ieri pe piata.  

Editia cuprinde un pictorial la care au acceptat sa pozeze goi 21 de barbati frumosi si celebri, in cadrul unei campanii menite sa atraga atentia opiniei publice asupra riscurilor aparitiei cancerului testicular si de prostata.

Fiecare barbat celebru – si gol - a transmis un mesaj, din care rezulta ca nu conteaza cat esti de frumos, de sexy, de celebru sau de bogat, pentru ca riscul de a te imbolnavi de cancer de prostata sau de cancer testicular exista pentru toti. Important este sa-ti faci controale periodice si sa-ti supraveghezi constant starea de sanatate.

Aparitia pictorialul a fost anuntata de toate publicatiile din Marea Britanie, tocmai datorita mesajului pe care il transmite. Cateva din poze au fost preluate si de ziarul Telegraph , in editia de ieri (11 iunie).

In pictorialul special au pozat printre alti: Gareth Gates (24 ani), un idol al muzicii pop, dupa ce a vandut peste 3.500.000 de discuri, boxerul David Haye (28 ani) campion in WBA, WBC, WBO, Gilles Marini (33 ani), model, celebru in SUA pentru rolurile avute in emisiuni de divertisment gen "Dansesz pentru tine”, fotbalistul englez Carlton Cole (28 ani), legitimat la West Ham United si pop-starul Jonas Erik Altberg (24 ani), din Suedia, mai cunoscut sub numele de Basshunter.
Editia britanica a revista Cosmopolitan are in fiecare an un numar special dedicat barbatilor frumosi si celebri, care accepta sa pozeze in ipostaze inedite pentru campanii umanitare si de informare.

Care este preferatul tau?


Foto: Cosmopolitan.uk
12 Iunie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod