Câştigătoarea concursului Lumea Cafelei 2: "M-a înţepat inima când am aflat! "

Câştigătoarea concursului Lumea Cafelei 2, desfăşurat pe Eva.ro, îţi descrie emoţiile pe care le-a trăit când a aflat că marele premiu este al ei! Iulia Popescu, din Bucureşti, a câştigat în urma tragerii la sorţi o maşină Toyota Yaris oferită de NESCAFÉ.
Câştigătoarea concursului Lumea Cafelei 2, desfăşurat pe Eva.ro, îţi descrie emoţiile pe care le-a trăit când a aflat că marele premiu este al ei!

Iulia Popescu, din Bucureşti, a câştigat în urma tragerii la sorţi o maşină Toyota Yaris oferită de NESCAFÉ.


Cititoarea Eva.ro, care a vândut în tipul jocului 11.700 de cafele, ne mărtusireşte că a fost ajutată să câştige de fiul ei în vârstă de 6 ani, care a urmărit cu nerăbdare toate etapele concursului.

Iată ce ne-a declarat fericita câştigătoare:

Cum aţi reacţionat la aflarea veştii că aţi câştigat maşina?
Emoţionant, mă inţepa inima! Nu-mi reveneam! Nu credeam că eu sunt, deşi pe parcursul jocului mi-a trecut de câteva ori prin minte: "Cum ar fi dacă aş câştiga o maşină Toyota Yaris?"

Unde eraţi când aţi aflat că aţi câştigat maşina?
Acasă, tocmai mă pregăteam să merg la grădiniţă pentru a-mi lua baieţelul.

Care va fi primul drum cu noua maşină?
O mini excursie la munte.
Undeva unde să ne bucurăm de peisaj şi aer curat. Avem locuri frumoase în ţară.

Aţi participat şi la Lumea Cafelei 1?

Da, anul trecut. Acum am perfecţionat tactica. Am jucat eu şi fiul meu de 6 ani.

Ce v-a îndemnat să participaţi la acest concurs?

Este un joc frumos, interactiv, interesant. Te prinzi în joc destul de uşor şi devii fascinat de el (în special fiul meu care imi zicea deseori: "Mami, hai să vedem dacă s-a prăjit cafeaua, câte cafele am vândut".

Ce v-a placut la jocul Lumea cafelei 2?
Faptul că ai mai multe variante de a fructifica munca. Aici mă refer la centrul de sănătate, unde răspunzând corect la întrebările de nutriţie acumulai resurse, sala de jocuri, unde puteai să-ţi testezi abilităţile prin jocuri şi unde de asemenea acumulai bănuţi în urma răspunsurilor corecte.
Am învăţat mai multe despre procesul de producţie al cafelei solubile.

Câte căni de cafea aţi vândut?
În jur de 11700.

Sunteţi o utilizatoare fidelă a site-ului eva.ro?
Da, îmi place foarte mult.
Oferă informaţii utile (de nutriţie, modă, lifestile etc.) femeilor de orice vârstă. Are concursuri cu premii deosebite (vouchere, pantofi, invitaţii la teatru etc.).

Ce vă place să citiţi cel mai mult pe eva.ro?
Pe pagina mea de facebook (pe perete) sunt pusă la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe acest site. Citesc toate mondenităţile şi sfaturile utile pe care acest site le publică.
 
Concursul Lumea Cafelei 2 s-a desfăşurat în perioada 6 noiembrie 2012 - 31 ianuarie 2013. Pe lângă marele premiu, maşina Toyota Yaris, au mai fost acordate următoarele premii:

Premii lunare - 3 sisteme de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto, acordate prin tragere la sorţi la sfârşitul fiecărei luni de concurs.
Participanţii la extragere au fost jucătorii care au vândut cel puţin 1000 de cafele în luna respectivă.

Premii săptămânale - 26 de premii care care au constat în cafea pentru un an de zile pentru fiecare dintre câştigători. La extragere au participat jucătorii care au vândut cel puţin 100 de cafele în săptămâna respectivă.