Bucurestiul, inclus pe harta Louis Vuitton

Angela Ghiorghiu recomanda Bucurestiul


Cine ne face reclama? Ei bine, coincidenta sau nu, concomitent cu mult comentatul spot publicitar "Romania, Land of choice", produs de BBDO si "stampilat" de Elena Udrea si care ruleaza deja pe CNN si EuroSport, Angela Gheorghiu vorbeste despre tara noastra in termeni dintre cei mai laudativi si o face pro bono (adica fara bani). Deci se poate!

Daca va mai spun si ca Monica Bellucci a fost chemata sa vorbeasca despre Roma, iar somelierul Georges dos Santos va face reclama vinurilor din regiunea Lyon, la fel cum decoratorul Simon Doonan (fan "Brokeback Mountain", deci si al peisajelor romanesti) va vorbi despre atractiile New York-ului, deja orgoliul ne este gadilat la maxim.


Adaugati la asta si placerea de a va plimba prin trei orase chinezesti (Shanghai, Beijing si Hong Kong), prin intermediul unei mini-colectii audio (detalii gasesti pe Louivuittonsoundwalk.com), si nu cred ca trebuie sa va mai dau motive in plus ca sa va conving ca, de anul acesta, Bucurestiul devine o destinatie internationala, nu doar europeana.

Cum putem cumpara ghidul Vuitton


Ca dovada, accesati site-ul Louisvuitton.com si puteti comanda intreg setul de 9 volume, impachetate, cum era de asteptat, intr-un biblioraft imprimat in maniera Vuitton.

Descrierea Bucurestiului o gasiti in ultimul volum, alaturi de prezentarea Budapestei, Pragai si Vienei.
Pretul afisat pentru cumparatorii din Marea Britanie este de 85 de lire sterline. Pare mult, dar luati in calcul hartile detaliate, cele 7.000 de adrese utile, cele 25 de personalitati intervievate si editarea bilingva a editiei.

Eu zic asa: avem destul timp sa vizitam, pana in octombrie, si Glasgow, si Lausanne, si Manchester, si Palermo - la Saint-Tropez avem deja emisari! Deci, fetelor, pe 15 octombrie, scoateti-va la plimbare gentile Vuitton (chiar si fake-urile, de ce nu?!) sa le aratam tuturor ca cele mai stilate femei sunt pariziencele, dar nu cele din Paris, ci acelea pe care ei de-abia le descopera in "Petit-Paris".
11 August 2009
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sonya pe 12 Aug 2009, 20:53
    Buna Rafaela & Cathy!

    Ma bucur ca sunteti de acord cu mine...sincera sa fiu ma asteptam si la ceva mesaje "contra" si poate mai multe "pro" ... in fine...poate nici plecatul nu e solutie, dar ce mai poti schimba sau cum pot lupta cu atata nedreptate?...si pe deasupra mai exista si astfel de site-uri care prezinta viata in Romania in "rose' " , deformand realitatea...cel mai rau este ca nu mai exista valori si noile generatii au "invatat" ca nu exista decat o valoare si anume: BANUL...banul aduce lux,viata fara griji si chiar onoare si respect... Sa aveti bafta fetelor! ma :-) ca macar voi ati reactionat la mesajul meu! P.S. Si eu sunt pe meleaguri straine Cathy...nu profezez la birou ca anumite doamne in Romania, dar prin munca mea, imi pastrez onoarea nepatata!

    0
    0

  • jessy pe 12 Aug 2009, 20:17
    tara prostiei omenesti

    iubesc moda..iubesc frumosul dar romania este tara snobilor unde doar "firma" si "banul "vorbeste..am ajuns sa vedem la tv doar tigani si snobi!nu sunt ei faima noastra dar au bani!!!!stau in germania de cativa ani si de curand mi-am achizitionat un receiver cu care pot viziona pro tv international!dar mi-e sila sa ma uit..doar tigani,crime si fitze!!!mda sunt bucuroasa ca am scapat din ceea ce a este romania astazi...intr-o tara civilizata fetele poarta luis vuitton fara sa aibe alaturi un zabalos batran sau un tigan cu bani ..pacat pacat de fetele noastre frumoase

    0
    0

  • cathy pe 12 Aug 2009, 14:28
    superficialitate

    Cata dreptate poti sa ai Sonya...!!! Din pacate, in Romania se pune mare pret pe superficialitate, unde numai aparentele conteaza si unde esti judecat dupa ceea ce "porti", nu dupa ceea ce ai in cap sau in suflet! Economia este la pamant, recesiunea este in floare, cui ii pasa?insa avem Louis Vuitton pentru fitosii din tara. "Pe afara vopsit gardul, inauntru leopardul" . Din cauza asta m-am scarbit si am plecat de cativa ani din tara! Tigani, coruptie, superficialitate! Destul!!!

    0
    0

  • Rafaela pe 12 Aug 2009, 13:37
    snobism si saracie

    De acord cu Sonya

    0
    0

  • Sonya pe 12 Aug 2009, 10:35
    Wow!!!

    Wowww...ce mai stire!!! Eu sunt de parere insa ca cei de la Louis Vuitton aveau habar ca Bucurestiul se afla in Europa...cea ce insa nu stiau, e faptul ca in Bucuresti pot exista atat de multi snobi si snoabe, posibili "consumatori" ai marcii Vuitton. Si acum pe bune fetelor...credeti voi ca stilul si eleganta unei femei consta intr-o geanta de lux?...Decat sa stati nemancate 3 luni doar pentru a va permite un astfel de lux sau sa va lasati regulate de diversi "bunici" , de la care puteti spera un astfel de cadou luxos....mai bine deschideti-va ochii mintii si sufletului pentru a vedea mai bine realitatea in care traiti...la ce ne ajuta noua, promovare patrie noastre mult preaiubite? "Romania, the land of choice"...auzi ce mai slogan...e destul de destept daca sti sa-l privesti cu ochii unui om modest si nu ai unui snob.... Da! Romania este o tara a alegerii...intre saracie sau bogatie, intre mizerie si snobism, intre decenta si desfranare, intre loialitate sau coruptie....si lista poate continua la nesfarsit...asa ca: DESTEAPTA-TE ROMANE!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod