Bataie pe milioanele de euro ale lui Dolanescu

Cei doi fii ai artistul si-au declarat razboi. 1.800.000 de dolari, mai multe proprietati (vile si terenuri), tablouri de valoare, bijuterii si drepturi de autor.
Cei doi fii ai artistul si-au declarat razboi. 1.800.000 de dolari, mai multe proprietati (vile si terenuri), tablouri de valoare, bijuterii si drepturi de autor. Cam acestea sunt bogatiile pe care se bat cei doi Dolanesti care, pana mai ieri, se afisau la televizor ca doi frati buni ce sunt.

Dragos il acuza pe Ionut ca, la putin timp dupa moartea parintelui lor, a inceput sa care lucrurile de valoare din casa. "Am auzit ca tata tinea in casa 1.800.000 de dolari si 5 kilograme de aur care s-au evaporat dupa moartea lui. Tata nici macar nu fusese dus la cimitir, iar Ionut s-a dus cu doua, trei masini si a luat totul din casa", a declarat acesta la Happy Hour.


Mai mult, fiul lui Dolanescu sustine ca nu a fost primit in casa parinteasca, fiind astfel obligat sa doarma la vecini. In plus, Dragos sustine ca bunica lui de la Persinari l-a acuzat ca si-ar fi omorat tatal: "Am fost acuzat de familie ca l-am omorat pe tata. Bunica mea a spus ca i-am dat o pastila si ca, la 15 zile dupa ce eu am plecat in Costa Rica, el a murit. Dar eu am plecat acasa dupa ce am vorbit cu tata si l-am intrebat daca pot sa ma intorc. El se simtea mai bine si mi-a zis sa plec. Stia ca am doi copii de intretinut si ca trebuie sa ma intorc la munca", explica, in continuare, fiul lui Dolanescu.

Acelasi Dragos Dolanescu sustine ca fratele sau, alaturi de care aparea la televizor acum cateva luni si spuneau ca se inteleg foarte bine si ca acest conflict este numai o inventie a presei, a incercat sa-l cumpere cu 100.000 de dolari, in schimbul dreptului sau la avere.
In plus, pentru ca se temea ca Ionut va instraina toate bunurile tatalui lor, Dragos sustine ca a deschis succesiunea inainte ca Ion Dolanescu sa fie inmormantat.

Conflictul care a rabufnit abia acum pare sa-si aiba radacinile in trecutul familiei Dolanescu. Dragos a fost considerat intotdeauna copilul indepartat al lui Ion, asa cum singur declara. Bunica lui l-a preferat intotdeauna pe Ionut, iar diferentele evidente pe care le facea, l-au impins pe Dragos, chiar spre sinucidere. "Bunica facea diferente intotdeauna. Tata era mereu plecat in turneu si nu stia nimic. Intr-o zi, bunica m-a trimis sa locuiesc in pod, in timp ce Ionut statea in camera lui.
Nu ma lasau nici sa-i dau macar un pahar cu apa, pentru ca le era frica sa nu-l omor. Atunci am incercat sa ma sinucid cu un cutit, iar tata a fost singurul care m-a vizitat la spital. Imediat a trimis-o pe bunica la tara, chiar daca o iubea si o trata ca pe o regina"
, a povestit Dragos.

In discutiile pe avere care i-au avut protagonisti, in prima faza,  doar pe cei doi fii, au intervenit, mai apoi, si mamele lor. Daca Maria Ciobanu nu s-a abtinut sa declare ca Dragos nu vrea decat averea lui Dolanescu, avere care nu i se cuvine pentru ca tatal lui nu l-a iubit, Margherita Valenciano - mama lui Dragos - s-a rezumat sa spuna ca o sa-si sustina fiul in toate demersurile pe care le va face.
9 Septembrie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • OANA pe 9 Apr 2010, 18:19
    KKO

    IONUT ESTE MOSTENITORUL LUI DOLANESCU, numai trancaniti degeaba,el ii duce cantecele si numele mai departe aici in Romania, celalalt intotdeauna a fost pe locul 2 chiar in familia lor, n-a stiut nimeni de el pana la inmormantare si nu i-a dat o lacrima........

    0
    0

  • pina perescu pe 17 Sep 2009, 11:31
    doresc articole.evocari ,reportaje in marile ziare nationale despre talentul cintaretului ion dolanescu

    doresc sa vad in mass media {nu numai presa },si latura talentata a lui ion dolanescu ,si sa intelegem noi cei care-l iubim ca averea este facuta din talent ,munca,sanatate pusa la bataie contra timp . Ptr ca cei doi fii se intrec in "inventarele tatalui " si se pare ca nu trage avutia spre ei atunci sa faca un act de mare mila cu un caz deosebit . In felul acesta lumea le-ar ierta purtarea camatareasca din perioada asta . odihneasca-se in pace ! IN SUFLETELE SI GINDURILE NOASTRE ZBUCIUMATE .ION DOLANESCU ,VA DAINUI VESNIC .

    0
    0

  • Cotoc Monica pe 16 Sep 2009, 23:10
    bani cinstiti se cistiga prin munca,fratele prin dragoste.,

    Faptul ca sunt frati spune totul dar goana de avere nu lasa sa gindeasca corect,indiferent din ce relatie a provenit sint fii lui Ion Dolanescu si nu este de vina Dragos sau Ionut.Ionut ar trebui sa-l accepte pe Dragos si sa fie constient ca are si el dreptul la jumatate din averea tatalui lor.Maria Ciobanu trebuie sa-si revizuiasca trecutu in loc sa jigneasca,ea este cu noroi din cap pina in picioare.Este mai usor sa vezi paiul din ochii altuia in loc sa vezi birna din ochii tai.Daca mai lungesc mult procesul ,ce se face Ionut daca mai apar si altii frati???Asa mai bine imparte in doua decit in noua.......

    0
    0

  • caldarariu vasile pe 14 Sep 2009, 22:18
    fratie

    cel mai bine ar fi daca cei 2 frati ar imparti frateste tot ce este si ar cistiga mai mult decit daca se dau in judecata si mai si cheltuedind statului in loc sa ea eii ca doar au ce imparti

    0
    0

  • Cristian Eduard pe 13 Sep 2009, 00:51
    Teama

    Doamnele Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga(de care raman surprins ca declaratii pe OTV) se pare ca se tem foarte rau de securistul Ion Dolanescu si mai departe de camatarul si hotul Ionut care se pare ca vrea toata averea tatalui.Legea ar trebui sa le dea fiecaruia jumatate si sa faca cercetari in ceea ce priveste averea ascunsa a lui Ion Dolanescu.Nu iese fum fara foc!Dl. Diaconescu OTV ar trebui sa fie transparent cu situatiile drepte ale oamenilor si sa nu mai judece lucrurile in functie de avantajele pe care le are!

    0
    0

  • Daniela pe 10 Sep 2009, 21:37
    NEDUMERIRE

    Intrebarea mea se adreseaza Dnei Irina LOGHIN, Daca Dragos este nascut dintr-o "aventura", dumneavoastra care l-ati nascut pe Ionut fiind casatorita CU UN ALT BARBAT, din ce s-a nascut Ionut????

    0
    0

  • gina pe 10 Sep 2009, 17:15
    averea bateo vina

    eu cred ca AR TREBUI SA se inteleaga si sa si imparta avera ca doi frati mai ales ca amandoi au venit pe lume din situatii asemanatoare, sa nu sa creada Ionut mai breaz decit dragos eu cred ca merita amandoi tot cea ramas de pe unrma celui care a fost tata la amandoi rusi ne sa le fie si mai ales lui Ionut ca face atita tam tam impreuna cu mama sa Maria care stie prea bine ca nu a fost nici ea corecta si la adus pe lume dintro relatie de concubinaj macar Dragos a venit dintro relatie de prieteni si nu extraconjugala asa ca rusine sa le fie mai ales lui IONUT

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod