Bataie pe milioanele de euro ale lui Dolanescu

"Dragos a murdarit numele tatalui sau prin tribunale si in presa, iar Ionut este singurul care merita sa-l mosteneasca pe Ion Dolanescu", declara Maria Ciobanu in editia de luni a emisiunii Happy Hour.

"O sa vin in Romania ca sa ii aduc un omagiu lui Ion Dolanescu si dupa aceea o sa-mi sprijin baiatul la proces pentru ca nu este singur pe lume. Cum poate Maria Ciobanu sa spuna ca Ion Dolanescu nu l-a iubit pe Dragos? Nu ii este frica de Dumnezeu? Mai ales acum ca este batrana si poate sa paraseasca aceasta lume oricand? Ar trebui sa-i ceara iertare Celui de Sus pentru ca a fost dusmanca lui Dolanescu toata viata", spunea in replica Margherita Valenciano.

Mergand mai departe, Maria Ciobanu a marturisit ca Dragos este rodul unei aventuri, este un copil din flori pe care l-a avut Ion Dolanescu cu Margherita Valenciano, o studenta la medicina, venita din Costa Rica.
Si, ca sa-i plateasca cu aceeasi moneda, Dragos nu s-a putut abtine si i-a replicat sec Mariei Ciobanu: "Daca eu sunt copil din flori, Ionut este rezultatul unui adulter, pentru ca doamna Maria Ciobanu era casatorita cu alt barbat cand l-a nascut pe Ionut".

Oare ce voia maestru?


Asta nimeni nu stie pentru ca nu a apucat sa-si faca un testament, in ciuda faptului ca starea sa de sanatate se inrautatise foarte mult. Insa, avand in vedere toate declaratiile pe care le-a facut in timpul vietii, toti cei din jurul sau au inteles ca maestrul Ion Dolanescu l-a preferat intotdeauna pe Ionut. Mai mult decat atat, acesta i-a promis fiului sau ca, daca ii face un nepotel, toata averea sa o va pune pe numele lui.


Baietelul a venit, sotia lui Ionut - Doina - nascandu-l in toamna anului trecut. In ciuda acestui eveniment care, cu siguranta, ca l-a facut fericit pe Ion Dolanescu, redactarea acelui testament asteptat nu a avut loc. Gurile rele spun ca aceasta amanare ar fi avut loc din cauza faptului ca Ion Dolanescu nu era foarte multumit de comportamentul, din ultima vreme, al fiului sau, Ionut.

Ce impart, de fapt, cei doi Dolanesti?


Inainte sa moara, Ion Dolanescu avea in proprietate, in Bucuresti, un apartament in valoare de 220.000 de euro si o vila de 400.000 de euro. In Tunari, artistul avea o casa estimata la circa 100.000 de euro, o locuinta de vacanta in Sinaia, de aproximativ 150.000 de euro, un teren de 4.700 mp in Ilfov, evaluat la peste 300.000 de euro si o casa aflata in constructie in comuna sa natala, Persinari, estimata la 100.000 de euro.
La acestea se adauga veniturile provenite din drepturile de autor, care vor fi incasate anual de mostenitorii interpretului.

In plus, pe tot parcursul acestui conflict, s-a facut vorbire de o suma exorbitanta - 1.800.000 de dolari - pe care artistul i-a tinut... "la saltea", pentru ca nu avea incredere in banci. Dragos sustine ca Ionut ar fi gasit acesti bani, insa lor le-a spus ca a fost vorba numai de 55.000 de euro. De asemenea, nu trebuie uitate obiectele de arta, icoane si tablouri foarte valoroase, pe care le detinea Ion Dolanescu.

Se anunta un proces lung, un conflict care este abia la inceput.

9 Septembrie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • OANA pe 9 Apr 2010, 18:19
    KKO

    IONUT ESTE MOSTENITORUL LUI DOLANESCU, numai trancaniti degeaba,el ii duce cantecele si numele mai departe aici in Romania, celalalt intotdeauna a fost pe locul 2 chiar in familia lor, n-a stiut nimeni de el pana la inmormantare si nu i-a dat o lacrima........

    0
    0

  • pina perescu pe 17 Sep 2009, 11:31
    doresc articole.evocari ,reportaje in marile ziare nationale despre talentul cintaretului ion dolanescu

    doresc sa vad in mass media {nu numai presa },si latura talentata a lui ion dolanescu ,si sa intelegem noi cei care-l iubim ca averea este facuta din talent ,munca,sanatate pusa la bataie contra timp . Ptr ca cei doi fii se intrec in "inventarele tatalui " si se pare ca nu trage avutia spre ei atunci sa faca un act de mare mila cu un caz deosebit . In felul acesta lumea le-ar ierta purtarea camatareasca din perioada asta . odihneasca-se in pace ! IN SUFLETELE SI GINDURILE NOASTRE ZBUCIUMATE .ION DOLANESCU ,VA DAINUI VESNIC .

    0
    0

  • Cotoc Monica pe 16 Sep 2009, 23:10
    bani cinstiti se cistiga prin munca,fratele prin dragoste.,

    Faptul ca sunt frati spune totul dar goana de avere nu lasa sa gindeasca corect,indiferent din ce relatie a provenit sint fii lui Ion Dolanescu si nu este de vina Dragos sau Ionut.Ionut ar trebui sa-l accepte pe Dragos si sa fie constient ca are si el dreptul la jumatate din averea tatalui lor.Maria Ciobanu trebuie sa-si revizuiasca trecutu in loc sa jigneasca,ea este cu noroi din cap pina in picioare.Este mai usor sa vezi paiul din ochii altuia in loc sa vezi birna din ochii tai.Daca mai lungesc mult procesul ,ce se face Ionut daca mai apar si altii frati???Asa mai bine imparte in doua decit in noua.......

    0
    0

  • caldarariu vasile pe 14 Sep 2009, 22:18
    fratie

    cel mai bine ar fi daca cei 2 frati ar imparti frateste tot ce este si ar cistiga mai mult decit daca se dau in judecata si mai si cheltuedind statului in loc sa ea eii ca doar au ce imparti

    0
    0

  • Cristian Eduard pe 13 Sep 2009, 00:51
    Teama

    Doamnele Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga(de care raman surprins ca declaratii pe OTV) se pare ca se tem foarte rau de securistul Ion Dolanescu si mai departe de camatarul si hotul Ionut care se pare ca vrea toata averea tatalui.Legea ar trebui sa le dea fiecaruia jumatate si sa faca cercetari in ceea ce priveste averea ascunsa a lui Ion Dolanescu.Nu iese fum fara foc!Dl. Diaconescu OTV ar trebui sa fie transparent cu situatiile drepte ale oamenilor si sa nu mai judece lucrurile in functie de avantajele pe care le are!

    0
    0

  • Daniela pe 10 Sep 2009, 21:37
    NEDUMERIRE

    Intrebarea mea se adreseaza Dnei Irina LOGHIN, Daca Dragos este nascut dintr-o "aventura", dumneavoastra care l-ati nascut pe Ionut fiind casatorita CU UN ALT BARBAT, din ce s-a nascut Ionut????

    0
    0

  • gina pe 10 Sep 2009, 17:15
    averea bateo vina

    eu cred ca AR TREBUI SA se inteleaga si sa si imparta avera ca doi frati mai ales ca amandoi au venit pe lume din situatii asemanatoare, sa nu sa creada Ionut mai breaz decit dragos eu cred ca merita amandoi tot cea ramas de pe unrma celui care a fost tata la amandoi rusi ne sa le fie si mai ales lui Ionut ca face atita tam tam impreuna cu mama sa Maria care stie prea bine ca nu a fost nici ea corecta si la adus pe lume dintro relatie de concubinaj macar Dragos a venit dintro relatie de prieteni si nu extraconjugala asa ca rusine sa le fie mai ales lui IONUT

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod