Ashton Kutcher, un Playboy de L.A.

Nikki este un tanar inalt, frumos, care le innebuneste pe toate femeile care trec prin patul lui si... nu sunt putine. Tot ce-si doreste de la viata este sa traiasca in luxul oferit de un cont solid in banca.
Nikki este un tanar inalt, frumos, care le innebuneste pe toate femeile care trec prin patul lui si... nu sunt putine. Tot ce-si doreste de la viata este sa traiasca in luxul oferit de un cont solid in banca. Cum nu a reusit sa stranga acesti bani in putinii ani pe care ii are, tanarul se gandeste ca cel mai bine ar fi sa seduca o avocata, din inalta societate, care nu-si doreste de la el altceva decat sex.

Avocata este Samantha, o femeie foarte frumoasa care nu-si arata varsta si care este gata sa-l intretina pe tanarul ei amant. Viata de huzur pe care o duce, il multumeste pe Nikki pe deplin, mai ales ca iubita lui amanta mai are deplasari si-l lasa singur in superba ei locuinta. Daca-ti inchipui ca in aceste zile "libere" tanarul sta linistit in casa cu un ceai in fata, uitandu-se la un film, te inseli amarnic. Tocmai atunci incepe distractia! Isi invita prietenii si... prietenele si incing o petrecere de zile mari care, automat, trebuie sa se termine cu o partida de sex. Putine sunt cele care au reusit sa-l fenteze si sa-i reziste acestui "Playboy de L.A.".

Dar, "orice nas, isi are nasul"... Doar ce se obisnuise cu statutul de amant al unei femei super bogate, ca ironia il face sa-si piarda capul tocmai dupa o chelnerita care-i impartaseste "principiile sanatoase". Heather (Margarita Levieva), la fel de sexy si versata ca si el, ii intuneca ratiunea si il da complet peste cap. Pentru frumoasa Heather este gata oricand sa renunte la bani si la beneficiile luxului si sa se aseze la casa lui. Dar, ce te faci cand fata visurilor tale prefera sa aleaga statutul pe care i-l ofera sotul ei foarte bogat si te lasa cu buza umflata? Oare asta o fi vreo lectie?

Ce ne dezvaluie aceasta comedie provocatoare?


Pentru fanele lui Ashton, aceasta comedie este un cadou numai bun de pus sub bradul de Craciun. Asta pentru ca ele vor avea ocazia sa-l vada pe frumosul sot al lui Demi Moore, mai tot timpul dezbracat, satisfacand-o sexual pe amanta sa in toate pozitiile si locurile posibile din vila in care traiesc. Mai apoi, pot urmari acelasi personaj in toate splendoarea sa cu toate femeile care-i trec prin fata ochilor. Povestea nu pune mari probleme si este de inteles pentru ca nu s-a vrut o capodopera, ci o comedie usoara, de duminica.

A iesit si nu prea, pentru ca povestea nu se leaga pe alocuri, iar finalul este apoteotic... in sens negativ. Cred ca nimeni nu s-ar fi asteptat ca deznodamantul sa fie facut de o broasca si un soricel. Grotesc, de-a dreptul.

Un alt minus, din punctul meu de vedere, este legat de statutul pe care il are femeia in aceasta pelicula. Fara a fi o feminista, pot spune ca personajele feminine au fost tratate ca simple obiecte sexulale si, mai mult decat atat, ele au acceptat acest lucru. Plecand de la Samantha, care i-a iertat iubitului ei toate infidelitatile - ba chiar l-a prins in timp ce intretinea raporturi sexuale cu o tanara la ea in casa - si era gata sa mearga in acelasi ritm, daca el nu hotara sa plece, si pana la Heather care a preferat sa aleaga banii, in defavoarea iubirii.  

Asa ca de final, vin si ma intreb! Oare relatia din viata reala l-a antrenat pe Ashton pentru acest rol? Sa nu uitam ca tanarul de 27 de ani s-a casatorit cu Demi Moore, care are 42 de ani.

Va las sa reflectati! Vizionare placuta.

19 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod