Cum sa ai parte de sarutul ideal

Un sarut poate fi granita intre amicitie si o relatie serioasa, prologul pentru o aventura sau pentru o viata, poate fi inceputul unei nopti de dragoste sau poate sa nu insemne nimic din toate acestea.
Un sarut poate fi granita intre amicitie si o relatie serioasa, prologul pentru o aventura sau pentru o viata, poate fi inceputul unei nopti de dragoste sau poate sa nu insemne nimic din toate acestea.  

Simplu si complicat in egala masura, sarutul are un intreg cod de reguli scrise si nescrise, transmise, completate si modificate din generatie in generatie. Un sarut este o mica bijuterie, care are valoarea pe care vrei tu sa i-o dai, are importanta pe care o merita si ramane sau nu in amintire, in functie de sentimentele tale. Pe www.shine.com barbatii au redactat cateva reguli despre si pentru un sarut perfect, plecand de la propriile lor experiente.
 
Respiratie proaspata – obligatoriu
Este o regula pe care toata lumea o stie, dar pe care putini o respecta. Respiratie neplacuta poti avea si tu. Partea cea mai rea este ca, de cele mai multe ori, nici tu, nici el, nu va dati seama de asta, decat atunci cand este prea tarziu. Trebuie sa ai grija ce mananci, sa-ti ingrijesti dintii si sa iti improspatezi respiratia de cate ori simti nevoia. Solutii sunt nenumarate: de la guma de mestecat, la pilulele mentolate.

Fructele proaspete si, mai ales merele si citricele, iti asigura o respiratie placuta, de lunga durata. Sucurile, mai ales cele acidulate, cu zahar si chimicale o strica. La fel iti dauneaza si fumatul, si mancarurile grele. Ideea este ca oricat de dulce ar fi sarutul tau, o respiratie neplacuta il strica definitiv.
 
Construieste momentul. Nu te grabi!

 Daca simti ca este momentul in care trebuie sa se intample, nu te grabi. Vei tensiona clipa mai mult decat este cazul si, in loc de placere, vei avea parte de un moment de angoasa. E nevoie de rabdare, calm si detasare, pentru a gusta din plin dulceata primului sarut. Nu te feri, nu evita momentul, nu amana inutil. Este neplacut si stanjenitor…

Foloseste-ti ochii!
 In toate scenele celebre din filme, ele stau cu ochii inchisi, pierdute, in bratele lui. Poate chestia cu “pierduta in bratele lui” mai este chiar actuala, dar regula pleoapelor inchise se pastreaza. Ochii au si un al rol, in toata povestea acesta. Sunt capabili sa transmita mesaje pe care niciun alt mijloc de comunicare nu o poate face. Priveste-l in ochi, mangaie-l cu privirea, atinge-i buzele din priviri. Sigur te va rasplati cu un sarut, macar tulburator, daca nu memorabil.
 
Nu controla, lasa-l sa te domine!
 Un sarut include si “cine pe cine domina”. Iar tu trebuie sa fi cea care se lasa dominata. Sunt multe alte locuri unde poti domina, asa ca lasa-l macar aici sa conduca. Urmeaza-l, indruma-l, dar lasa initiativa, exclusiv lui.
 
 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 29 Mar 2014, 21:17
    nu inca

    eu nu am avut inca parte de primul sarut desi abia astept momentul

    0
    0

  • Ioana pe 20 Dec 2011, 09:33
    pt luiza

    de unde stii ca nu stii sa saruti daca ai zis ca nici macar nu ai incercat?? nu stii ce pierzi :))

    0
    1

  • ana pe 30 Nov 2011, 21:32
    kiss

    primul meu sarut a fost foarte frumos,am avut emotii nici nu am mai putut dormi dupa aceea,dar bine ca nu am avut probleme,nu inteleg de ce altora nu le place cand este unul dintre cele mai frumoase lucruri

    1
    1

  • CRYSRY io pe 11 Iul 2010, 22:47
    Fratilior sau Suroiri

    Lome ce ii cu tota agitatia asta am 13 ani si sa zicem maine trebe sa dau un sarut daca persona te place nu fiti timizi pote ca ia stie si va loti dupa ea simtiti pasiune emoti ai tot timpu la primul sarut dar calmativa si simtiti farmecul mine eu trbe sa dau un sarut mie mia fost frica si imi mai este dar mam calmat si stiti ceva nu trebe sa stiti sa simtiti... si sa nu fiti timizi nimeni nu sa nascut invatat toti trecem prin acele emoti .... hai dati bice

    0
    1

  • lbc pe 23 Mar 2010, 19:01
    ....

    luiza , sarutul si sexul este o arta in care pot excela doar cei ce vad dincolo de aparente si falsul zilnic din fiecare.Tot ce unui om nu i place reprezinta o consecinta a unui lucru neplacut care a avut loc in copilarie,tinerete.Gandeste te ca poate fugi de cine nu te alearga. Primul meu sarut a fost super desi baiatul respectiv nu era ce mi doream dar trebuie sa recunosc ca a fost de neuitat sarutul lui,un sarut frantuzesc tandru....

    0
    1

  • mihaela pe 10 Oct 2009, 11:05
    fluturasi

    cand imi aduc aminte de primul sarut si acum mai simt fluturasi in stoman,parca s-au adunat toti in stomacul meu,apoi sotul meu mi-a marturisit ca el credea ca e stapan pe situatia in care m-a sarutat dar nu a fost asa deloc,si el simtise la fe ca mine. e ceva magic,frumos,si acum suntem tot asa de pupaciosi,nu trece o zii sa nu ne"mozolim"un pic iar cand facem dragoste nu uitam niciodata sa facem dragoste si cu gurile,e cea mai minunata atingere intima dintre doua persoane care se iubesc!

    0
    1

  • christine pe 2 Sep 2009, 00:23
    first kiss

    primul sarut a fost zooper...statea de jumatetate de ora si ne tineam in brate si asteptam sa faca si el o miscare...pana la urma a venit varumiu si au inceput sa vorbeasca despre pescuit si in timpul discutiei eram obraz langa obraz si boom...a durat vreo 3-4 minute:))

    1
    1

  • alina pe 30 Aug 2009, 13:49
    sarutul

    hmm....primul sarut...nu am avut timp sa-l "savurez" k am fost luata prin surprindere:)):)):))...oricum e ceva deosebit shi unic,pt k fiecare are stilul lui/ei de a saruta....bine conteaza shi persoana,pentru mine e important acest lucru;;)

    0
    1

  • Kissss pe 30 Aug 2009, 12:29
    ;))

    Primul meu sarut a fost la 14 ani..:D:Dcam naspa,el stia sa sarute eu..nu :d..si cand imi aduk aminte ca ma grabeam sa ii arat ca stiu din prima si ca,gata il dau pe spate:))am facut o porcarie i-am lovit dantura cu dintzii mei:))..off ce aiureah:))):-j..dar el nu a mai zis nimic,doar a zambit:)

    1
    1

  • vikkkusea pe 27 Aug 2009, 21:41
    ...?

    Primul meu sarut a fost super.. mia placut mult desi nu credeam ca se va primi atit de bine....

    0
    1

  • Luiza pe 27 Aug 2009, 14:33
    ptr.krla

    .......N-o sa-ti vina sa crezi dar am 43. Nu mi-a placut niciodata sa sarut din motivele pe care le-am scris,dar in ultimul timp ma gandesc cu groaza la toate bazaconiile pe care le citesc asa ca mi-e sila sa si pup persoanele dragi.Bhhheeeee!!!!!!!

    0
    1

  • krla pe 25 Aug 2009, 18:31
    :-?

    luiza cati ani ai?

    0
    1

  • Popescu Emil pe 23 Aug 2009, 10:43
    spunetu-mi va rog unde gasesc...

    Zice ca "Pe www.shine.com barbatii au redactat cateva reguli despre si pentru un sarut perfect, plecand de la propriile lor experiente." Unde mai exact, caci eu nu am gasit nimic.

    0
    1

  • ally pe 22 Aug 2009, 19:23
    job

    Buna!pentru toate fetele care vor un job part time http://www.metropolitans.ro/catalog/ Este vorba de o firma noua in Romania de cosmetice,parfurmuri ssi bijuterii cu produse de calitate la preturi avantajoase.Comisioanele sunt foarte atractive 30% din comanda ta 10% din a celor inscrisi d tn(A) 5% din a celor inscriji de A etc, inscrierea este gratuita,produsele sunt livrate gratuit prin posta u nu trebuie s faci nici o investitie.Daca sunteti interesante intrati p id meu lliryo_metropolitan ji acolo o s va dau mai multe informatii. MERITA INTRATI NU AVETI NIMIC DE PIERDUT ,DOAR DE CASTIGAT!!! vam :*:*:*:*

    0
    1

  • cristina pe 21 Aug 2009, 00:12
    primul sarut

    primul sarut ...:>cand am deschis usa prietenul meu cu care abia ma combinasem nici nu ma lasat sa respir ma luat prin surprindere ..imi aduc aminte cu drag si akum d acel moment si de acea pers..

    0
    1

  • x_tina pe 20 Aug 2009, 22:34
    da luizaaaa)))

    da ...Luiza....Trista...pierduta.....mama....un lucru k sarutatu...si tii greatza...da nici numi imaginez ce poti face tu k femeie in patul unui barbat!rau de tot))))))

    0
    1

  • desisuca pe 20 Aug 2009, 17:04
    luiza...

    Luiza esti o mare TRISTA :)))))))

    0
    1

  • Luiza pe 20 Aug 2009, 13:56
    sarutul

    Nu stiu sa sarut si nici nu-mi place. Cand vine momentul indiferent de cat de mult tin la persoana respectiva sau cat de mult o iubesc nu ma pot gandii decat la microbi si la saliva care-mi produce voma. Iar de cand cu toate articolele astea despre sex mi-e pur si simplu teama si chiar scarba sa mai sarut ptr.ca nu stiu pe unde o fii umblat gurita aceea.

    0
    1

  • JustMeKmy pe 20 Aug 2009, 12:33
    Kiss

    interesant ^.^ ... eu am fost luata prin surprindere si restu` a venit de la sine ;)) ... chiar si yo am fost uimita cum de m`am descurcat :)) ... un moment de neuitat :X da` baiatul ii de uitat :)) >.

    0
    1

  • Doinita pe 20 Aug 2009, 10:10
    sarutul

    primul meu sarut a fost de-a dreptul frumos, la 14 ani nu credeam ca se va primi asa de bine, eram emotionata, MI-A PLACUT dar singura problema e ca am facut-o cu o persoana gresita.

    0
    1

  • M_roZ pe 19 Aug 2009, 22:21
    kiss

    pfff interesant...;)))..primul sarut o fost URAT tare k nici el nu stia sa sarute..nici eu...si nu mi-a placut deloc....si cu timpul am mai invatat cateva "tehnici"...acum nush fiecare saruta cum ii place ....

    0
    1

  • Denisa pe 19 Aug 2009, 19:10
    Sarutul

    gura [corectez]

    0
    1

  • Denisa pe 19 Aug 2009, 19:08
    Sarutul

    Prima data nu am stiu sa sarut si imi era frica si mi se usca fura, mainile imi transpirau. Parerea mea ii ca fiecare saruta in felu sau si nu ai nevoie de experinta.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod