Abi Tucker, o actrita timida si romantica

Interpreta personajului Grace McLeod din serialul "Fiicele lui McLeod", difuzat pe Hallmark Channel, a acceptat, in exclusivitate, sa acorde un interviu unei publicatii din Romania.
Interpreta personajului Grace McLeod din serialul "Fiicele lui McLeod", difuzat pe Hallmark Channel, a acceptat, in exclusivitate, sa acorde un interviu unei publicatii din Romania. Eva.ro iti dezvaluie mai multe despre serial, dar si despre viata si pasiunile actritei australience.

Despre Grace McLeod....


Care au fost motivele pentru care ai acceptat rolul lui Grace McLeod?

Mi-a placut foarte mult acest personaj, din momentul in care am citit scenariul. De asemenea, mi-a placut foarte mult intreg serialul, care m-a facut sa ma gandesc la Australia, pentru ca in perioada aceea eram departe.

Ce ne poti spune despre Grace McLeod? Cat de important este acest serial pentru cariera ta si de ce?

Grace este vesela si independenta. Este un personaj complex. Mi-a placut foarte mult cum s-a schimbat de-a lungul serialului. Grace este o persoana pe care mi-ar fi placut sa o cunosc.

Pentru mine, serialul a fost incredibil de important. Atat din punct de vedere personal, cat si profesional. A fost diferit de "Heartbreak High" si "The Secret Life of Us", pentru ca nu s-a filmat in oras. De asemenea, a fost foarte important pentru cariera mea muzicala.

Care sunt diferentele si asemanarile dintre tine si Grace?

Diferentele constau mai mult in trecutul nostru si in maniera in care am crescut. Ea este mai mult o fata de la tara, eu sunt o fata de oras. Ea este pasionata de echitatie, eu sunt pasionata de muzica. Amandoua ne petrecem foarte mult timp facand ceea ce ne place si luptam pentru lucrurile sau persoanele pe care le iubim. Amandoua suntem impulsive. Amandoua suntem preocupate de binele prietenilor si al familiilor noastre. Amandoua iubim animalele.

A fost personajul Grace McLeod un rol dificil de interpretat? De ce?

Am avut momente in care am crezut ca este dificil sa o interpretez pe Grace. Cred ca acest lucru mi se intampla cu fiecare personaj pe care il joc. Insa nu mi-am pierdut niciodata interesul in a o interpreta pe Grace. Iubesc spiritul ei de aventura.

"Pentru mine a fost un stil de viata"

Ce ti-a placut cel mai mult la acest serial?

Pentru mine, a fost un stil de viata. Ferma este splendida si toata lumea parea fericita ca se afla acolo. De asemenea, a fost provocator. Faptul ca a trebuit sa lucrez cu animalele a fost un lucru nou pentru mine.

A fost acest serial o provocare pentru tine? Cum ai reusit sa ii faci fata?

Calaritul a fost o provocare. Trebuie sa ai incredere in tine, daca vrei sa calaresti cum trebuie. Norocul meu a fost ca antrenorii si-au facut treaba. O alta provocare a fost faptul ca am filmat in permanenta in acelasi loc. Avand in vedere faptul ca nu am fost intr-un studio, a trebuit sa suportam capriciile vremii. In unele zile inghetam de frig, iar in altele nu mai stiam ce sa facem de cald.

Care a fost cel mai dificil lucru pe care a trebuit sa il faci in acest film, din punctul tau de vedere?

Sa invat sa calaresc cred ca a fost cel mai dificil. De asemenea, mi-a fostgreu sa fiu si sa traiesc ca oamenii de acolo. Atunci cand iti place ceva, este foarte usor sa faci lucrurile pe graba. Insa majoritatea celor care traiesc la ferme sunt foarte relaxati. Am vrut sa invat cum sa fiu mai potolita si mai relaxata atunci cand joc.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bordea lacramioara pe 18 Nov 2008, 17:22
    concursul ,,Toamna se numara noutatile''

    multumesc pentru ,,seriozitate'', adica pentru.....nimic. nu inteleg, am adunat 46 sau 47 de buline si am castigat......absolut nimic. de ce? vreau o explicatie, daca nu cumva cer prea mult. multumesc si......tineti-o tot asa, veti avea de ,,castigat''.

    0
    0

  • 2nas pe 15 Nov 2008, 21:03
    despre interviu

    Abi este o fata norocoasa, face ceea ce ii place cu adevarat si are multe inclinatii artistice. Ma bucur ca doreste sa cunoasca si tara noastra. Ii va placea sigur, este o persoana deschisa. Interviul este foarte placut, m-a relaxat.

    0
    0

  • hannah pe 15 Nov 2008, 13:43
    super

    Super fain :) I like her!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod