Pentru că fiecare are nevoie de un cămin călduros: 25 de sisteme de încălzire au mers către SOS Satele Copiilor

Vaillant Group România, producător de sisteme eficiente de încălzire, climatizare și ventilație, și-a arătat sprijinul pentru SOS Satul Copiilor Cisnădie și pentru SOS Comunitatea de Tineri Sibiu, furnizându-Ie 25 de sisteme moderne de încălzire înainte de venirea sezonului rece. Donația, constând în 13 centrale termice cu tehnica condensării și 12 sisteme solare, asigură căldură și apă caldă pentru peste 80 de copii și tineri.

Încă de la înființarea sa, în 1874, compania a acordat o atenție specială susținerii proiectelor sociale. Astăzi, strategia sa de sustenabilitate definește aceleași criterii de implicare socială pentru întregul grup.

Astfel, Vaillant Group și SOS Satele Copiilor Internațional au semnat un parteneriat global, pe termen lung, prin care compania furnizează organizației neguvernamentale sisteme de încălzire eficiente, care ajută gospodăria și protejează mediul înconjurător.

 

Evenimentul de inaugurare a sistemelor de încălzire a avut loc pe 29.09, la SOS Satul Copiilor Cisnădie, având ca temă căldura, sub diverse forme. Vaillant Group România a dorit să ofere nu doar căldură fizică, ci și sufletească. Astfel, copiii au pictat panouri alături de Magic Hands Studio și au participat la experimente științifico-trăsnite derulate de Fun Science, învâțând, totodată, despre importanța consumului responsabil de resurse.

La finalul evenimentului, au avut o surpriză: un concert special, susținut de artista Sore, cunoscută și îndrăgită de copii pentru prestația ei în trupa LaLa Band. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod