Nunți în 2021: Cele mai frumoase fotografii de nuntă și speranțele întoarcerii la viața normală

După o perioadă foarte dificilă, în care pandemia de COVID-19 a blocat toate planurile de nuntă, vara aceasta multe cupluri și-ar putea uni destinele. Aceste fotografii reușite ne arată la ce ne putem aștepta în 2021.
În 2018, în Statele Unite au fost organizate peste două milioane de nunți. Ceremoniile tot mai fastuoase și mai originale au dispărut, însă, după izbucnirea pandemiei de COVID-19, iar industria nunților a intrat în picaj. Chiar și Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, care tocmai s-au despărțit, au fost nevoiți să-și anuleze nunta pe care o organizaseră în detaliu în Italia.

În 2019, 70% din cuplurile din România care plănuiau să se căsătorească în ultimul an și-au amânat nunțile.
Alții au organizat ceremonii restrânse, acasă, doar cu familia. În ultimul an, sectorul nunților a funcționat la 5% din capacitate, iar în 2020, șapte din zece nunți planificate au fost anulate sau amânate. Autoritățile discută despre o revenire la normalitate pentru evenimentele de familie, precum nunțile și botezurile, după 1 iunie.

După o perioadă foarte dificilă, cuplurile care doresc să se căsătorească încep să spere că își vor putea organiza nunta mult visată. Până atunci, imaginile premiate în concursul foto organizat de Fotógrafos de Bodas, rezervat fotografilor profesioniști, ne reamintesc cât de frumoase erau nunțile înainte de pandemie și cât de mult ne lipsesc acele momente.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod