Decorează-ți casa pentru Paște. 5 idei ușor de pus în practică

Decorează-ți casa pentru Paște. 5 idei ușor de pus în practică

După ce anul trecut am petrecut Paștele în izolare, am tot sperat (și încă mai sperăm) că anul acesta va fi altfel: vom avea invitați, familia va fi alături de noi la masa de Paște și ne vom bucura alături de cei dragi de această sărbătoare.
Nu știm ce ne așteptă și parcă ne este și teamă să ne facem planuri și iluzii. Însă un lucru e clar: putem să aducem atmosfera de sărbătoare în casele noastre cu ajutorul decorațiunilor. După o curățenie de primăvară ca la carte, decorațiunile cu temă pascală vin să ne completeze efortul de a avea o casă pregătită de sărbătoare. Iată câteva idei practice pentru decorațiuni de Paște pe care să le încerci.

Un bol cu bulbi de primăvară

Florile de primăvară se încadrează perfect în decorul pentru Paște.
Aduc prospețimea primăverii în casă, ne apropie de natură și oferă un plus de culoare decorului interior. Iar dacă ai un bol ceramic mare pe care nu îl folosești prea des, e momentul să-l pui la "treabă". Pune în el puțin pământ și așază câteva plante de primăvară cu bulbi, precum narcise, lalele, zambile sau muscari.

Citește și: 10 invenții care merită toți banii. Vei vrea să le cumperi acum!


Ramuri decorative în vază

Nu este nevoie să investești în decorațiuni costisitoate pe care să le folosești o singură dată pe an, de Paște. Natura ne oferă gratuit o mulțime de soluții pentru decor.
De exemplu, poți să alegi câteva ramuri de copaci sau arbuști pe care să le așezi într-o vaza. Ramurile de salcie au o semnficație specială pentru Paște și se încadrează perfect într-un aranjament natural. Crenguțele de pomi fructiferi pline de boboci gata să înflorească sunt o altă opțiune excelentă. 

Aranjament în scoarță de copac

Poți să creezi foarte ușor un element decorativ deosebit folosind o bucată de scoarță de copac în care să așezi mușchi natural, ouă și vaze mici cu flori de primăvară.
Va deveni piesa centrală a mesei de Paște și va atrage toate privirile.

Coroniță din ramuri și flori

Credeai că trebuie să folosești coronițele decorative numai pentru sărbătorile de iarnă? Aceste elemente decorative pot fi adaptate și pentru decorul de primăvară, iar Paștele este ocazia ideală de la folosi. Alege coronițe realizate din nuiele și ramuri sau flori artificiale cu aspect cât mai natural.

Ouă în suport pentru prăjituri

Fie că ai făcut sau nu prăjituri în pandemie, sunt șanse mari să ai prin casă un suport pentru prăjituri.
Folosește-l pentru a crea o decorațiune perfectă pentru masa de Paște. Realizează un cuib din crenguțe sau iarbă uscată, pune-l pe suportul pentru prăjituri și așază pe el ouăle vopsite.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod