Moartea Mărioarei, una dintre problemele capitale ale României!

A murit Măriora Zăvoranu și canalele care trăiesc din cadavre s-au inflamat din nou la modul grotesc.
Moartea Zăvorancei-mamă (dublată melodramatic de crizele de isterie ale fiicei) a devenit, sub dictatura “jurnalismului” de cea mai joasă speță, una dintre problemele capitale ale României care nu înțelege nimic din nimic. Și a fost îngropată Zăvoranca-mama sub această avalanșă de mizerii.
Nimic nou. Toate morțile care ar trebui să îi lase pe cetățeni, mă iertați, reci vor fi tratate la fel. Se va face live și din coșciugul Regilor imaginari ai viitorului, se vor tot scrie live text-uri pe site-uri, chiar acolo, între muci și sfârcuri. Reporteri și reporterițe ne vor spune cu toată seriozitatea ultimele noutăți de la capelă și din cimitir și din groapă.
2 Mai 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 3 Mai 2015, 20:07
    Rade ciob...

    Andrei Craciun, ai zis cateva lucruri adevarate, dar faptul ca ai abordat acelasi subiect,"Zavoranu", ne demonstreaza ca te scalzi in aceeasi mizerie. Cei pe care ii critici traiesc din gunoaie, dar se pare ca tu ai placerea sa scurmi doar in gunoaie, crezandu-te mai bun! Faptul ca nu te intereseaza un subiect, sau o persoana, este normal si de inteles, dar sa iti afisezi cu ostentatie "nesimtirea" fata de tragedia unor oameni arata ca nu esti cu nimic mai bun si mai presus de "gunoierii" pe care ii critici! Alta data scrie ceva constructiv daca chiar crezi ca esti mai bun!

    0
    0

  • Orha Ioan Paul pe 2 Mai 2015, 16:21
    cineva...nimeni

    Mi se pare ca poporul roman nu are de lucru, daca multi oameni sunt atenti la tot felul de nimicuri. Ma rog, este trista orice moarte, dar de aici si pana la ridicarea unei astfel de probleme la nivel de natiune este o blasfemie sociala.Cred ca unele mediatizari au rolul securitatii din perioada cealalta cind aceasta lansa tot felul de zvonuri. Suntem saraci si bolnavi, nu de astea avem nevoie!

    1
    0

  • ovidiu pe 2 Mai 2015, 10:50
    Zavorancele.

    Kiki,daca acesta este numele tau, Andrei Craciun are dreptate in legatura cu circul asta mediatic,cine este Zavoranca asta?, o vedeta de talie mondiala?

    7
    0

  • kiki pe 2 Mai 2015, 08:22
    trist...

    E trist ca ai simtit nevoia sa scrii aici...sa-ti vezi numele tiparit, alaturi de ale celor ce traiesc din "gunoiul mediatic".Probabil ca ai comentat fffpe larg circul Zavoranu la muuuulte beri cu amicii... Interesant era sa ne povestesti alternativa ta inteligenta.

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod