Dosar Eva. Cum a ajuns fiica lui Saddam să creeze bijuterii de lux

Susținătoare a mișcării islamiste ISIS, Raghad Hussein duce o viață extravagantă. Are mai multe operații estetice și urmărește tendințele modei.

Ca fiică a unui fost dictator, Raghad a prins gustul puterii și al luxului. A cunoscut chiar ea cruzimea tatălui său, dar a avut și de câștigat de pe urma numelui pe care îl poartă. Astăzi, după aproape nouă ani de când Saddam Hussein a fost executat, fiica lui deplânge soarta Irakului devastat de război și își declară sprijinul pentru mișcarea islamistă ISIS. Dar asta nu înseamnă că nu-și trăiește viața, consolându-se cu sesiuni costisitoare de shopping.

Raghad Hussein reprezintă un nume important pe piața accesoriilor de lux din Orientul Mijlociu.

Inelele, brățările și colierele pe care ea le pune în vânzare sunt expuse în cele mai exclusiviste magazine din Iordania, relatează ziarul britanic The Daily Mail. În mod cert, afacerile îi merg bine, iar numele său e respectat în Orientul Mijlociu.

Ce anume a determinat-o pe această femeie în vârstă de 46 de ani, căreia i se mai spune și "Micul Saddam" pentru asemănarea cu tatăl său, să vândă bijuterii rămâne încă neclar, scrie Daily Mail. Ea a vorbit despre afacerile sale într-un interviu publicat de o broșură de promovare tipărită în Iordania.
Raghad a pomenit despre o brăţară în valoare de 2.000 de dolari, pe care ea a creat-o. "Tatăl meu, Saddam Hussein, mi-a dat acest smarald cu mulţi ani în urmă, iar eu am avut grijă de el până acum trei ani. Am ales să-l prind în această brăţară, apoi am creat altele asemănătoare pentru cei cărora le place modelul şi vor şi ei aşa ceva", a explicat ea.

Printre pisele pe care Raghad le preţuieşte cel mai mult se numără şi un pandandiv care are forma hărţii Irakului.
"Bagdad este inima Irakului. Am ales să pun un diamant în locul lui", a mai spus fiica lui Saddam.

Colecţia, disponibilă în cele mai exclusiviste magazine de bijuterii din capitala iordaniană Amman, mai include o pereche de cercei pe care ea i-a creat pentru fiicele sale dintr-un inel pe care i l-a dăruit fostul său soţ, Hussein Kamel al-Majid. "Am creat aceşti cercei pentru una dintre fetele mele, am folosit inelul pe care soţul meu Hussein mi l-a dat acum mult timp în urmă.
Am decis să transform inelul în cercei şi am creat acest model pentru cei cărora le place forma lor"
, a povestit Raghad.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod