Scena care a emoționat o lume întreagă: Un animal însetat s-a așezat în fața mașinii, iar șoferul i-a dat să bea apă

Când vezi un autostopist în mijlocul drumului, e clar că trebuie să oprești. Mai ales dacă acesta e un animăluț timid, care de obicei evită oamenii.

Era o după-amiază călduroasă în Brazilia. O zi obișnuită, în care Cledson Matias de Oliveira conducea mașina pe un drum de țară când a observat în mijlocul drumului un mic Tatu - un mamifer placentar mic, cunoscut datorită armurii sale formate de plăci osoase și cornoase mobile.

Cledson a avut senzația că animalul chiar a vrut să-l facă să oprească. A tras pe dreapta ca să vadă dacă acesta are nevoie de ajutor și a observat că "autostopistul" suferea de sete.



În mod normal, aceste mamifere evită oamenii, astfel că prezența lui în mijlocul drumului l-a frapat pe Cledson. "Acel tatu stătea în drum ca și cum cerea ceva. Am simțit că avea nevoie de ajutor. Am oprit imediat mașina, fără să mă gândesc de două ori", a povestit el pentru The Dodo.

Era o zi caniculară, iar aerul era plin de fumul degajat de niște incendii din regiune, așa că omul s-a gândit că acel tatu era însetat. A mutat animalul din drum, i-a adus niște apă din mașină și i-a dat să bea.

"A băut cu mare poftă. Era tare fericit că am oprit. Am putut simți asta în acel moment", a povestit el. "A fost ceva magic și unic", a adăugat.



După ce și-a astâmpărat setea, animăluțul a mai stat o vreme cu Cledson. Bărbatul crede că acesta a fost modul lui de a-i mulțimi și de a-și arăta încrederea în el. "A fost foarte plăcut și îmbucurător", a spus Cledson pentru The Dodo.

Cledson a postat pe YouTube o înregistrare video a întâlnirii neobișnuite, iar imaginile au devenit virale, având peste 50.000 de like-uri.

Armadillo, denumirea în spaniolă a acestui animal, înseamnă "blindatul".

Aceste animale sunt singurele care au această armură. Din cele 20 de varietăți ale acestei specii, doar una nu trăiește în America de Sud. După ce se nasc, puii sunt acoperiți cu o blăniță care se întărește după câteva săptămâni.

Citește și: 15 vedete care au adoptat animale. Le-au luat de pe stradă și din adăposturi

Aceste animale au vederea și auzul slabe, așa că se bazează doar pe mirosul puternic pentru a vâna. Simțurile lor slabe sunt compensate și de firișoarele de păr de deasupra armurii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sergiu derjac pe 20 Oct 2020, 19:34
    OMENIE

    no coment. LUMEA E PREA MICA SA INTELEAGA UN GEST!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod