Kevin Costner a rămas pe drumuri

Divorțul dintre celebrul actor Kevin Costner și fostul model, devenit designer de genți, Christine Baumgartner, a devenit un subiect de discuție în rândul publicului și presei, din cauza detaliilor sale explozive.
Se pare ca starul este acum "fără adăpost". Christine ar fi cheltuit 95.000 de dolari de pe cardul lui de credit, iar el are un ordin de protectie împotriva ei. Conform DailyMail.com, avocații actorului susțin că au făcut "mai multe oferte" pentru a o determina pe soția sa să părăsească fosta locuință conjugală, dar nu au reușit să ajungă la un acord, Christine lăsându-l, practic, fără adăpost pe Costner.
 
Cea mai mare dispută între ei pare să fie legată de o proprietate imensă - o casă în valoare de 145 de milioane de dolari situată în Carpinteria, California.
 
Avocații lui Costner, conform documentelor judiciare obținute de DailyMail.com, au dezvăluit că au încercat în mod repetat să rezolve disputa cu Baumgartner. Aceștia au insistat ca ea să părăsească reședința, invocând un acord prenupțial  semnat de cuplu în 2004.
Conform acestuia, în cazul unui divorț, Baumgartner ar trebui să părăsească proprietatea. Cu toate acestea, femeia rămâne inflexibilă în decizia sa de a nu pleca.
 
Costner, a cărui avere netă este estimată la 250 de milioane de dolari, este în prezent în Utah, participând la filmările pentru un nou proiect. Planurile sale includ întoarcerea în California în iunie, moment în care așteaptă ca Baumgartner să fi părăsit deja proprietatea, conform acordului prenupțial. El a declarat că are nevoie de o casă la întoarcerea sa, având în vedere că, similar cu situația actuală, în urma ultimului său divorț a rămas și atunci fără locuință. „Această situație este o surpriză și mă întristează. Am fost căsătorit o dată înainte și, la despărțire, m-am trezit fără un cămin și incapabil să locuiesc în propria mea casă.” A declarat actorul.
 
Avocații lui Costner au adus în atenție și faptul că acesta a susținut financiar afacerile lui Baumgartner, care au eșuat, atât înainte, cât și în timpul căsătoriei lor.
Acest argument pare să fie o încercare de a sublinia faptul că actorul a contribuit semnificativ la bunăstarea financiară a lui Baumgartner, ceea ce ar putea avea implicații asupra modului în care bunurile sunt împărțite în procesul de divorț.
 
Ceea ce face situația și mai complexă este faptul că divorțul dintre Costner și Baumgartner nu este o simplă dispută pentru proprietate. Există și alte probleme care necesită soluționare, inclusiv întrebări legate de custodia copiilor și de distribuirea altor active.
 
Este clar că acest caz este departe de a se încheia, iar rezultatul său poate avea implicații semnificative pentru ambele părți. 
 

Mariajele lui Kevin Costner

 
Primul mariaj al lui Kevin Costner a fost cu Cindy Silva, o relație care a început în timpul studiilor lor la California State University. Cei doi s-au căsătorit în 1978 și au adus pe lume trei copii.
Fiica lor, Annie, a venit pe lume în 1984. Au urmat apoi Lily, născută în 1986, și Joe, născut în 1988. Relația lor părea solidă și fericită însă, după 16 ani de căsnicie, Kevin Costner și Cindy Silva au decis să divorțeze în 1994.
 
După despărțirea de Cindy Silva, actorul s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta cu Bridget Rooney, în 1996. Bridget era nepoata proprietarului celebrei echipe de fotbal american Pittsburgh Steelers. Cu toate acestea, mariajul lor nu a rezistat mult timp și s-a încheiat în aceeași perioadă.
 
Cu toate că a trecut prin două divorțuri, Kevin Costner nu și-a pierdut credința în dragoste și și-a găsit din nou fericirea în brațele Christinei Baumgartner. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie privată în anul 2004. Pana de curând, această căsătorie s-a dovedit a fi una de durată și plină de bucurie, iar Kevin și Christine au devenit părinții a trei copii.
Primul copil al cuplului, Cayden, s-a născut în 2007, apoi, în 2009, a venit pe lume fiica lor, Grace, urmată de nașterea fiului lor, Hayes, în 2010.
 
În total, Kevin Costner are șapte copii proveniți din căsătoriile și relațiile sale. În afară de copiii săi cu Cindy Silva și cei trei copii ai săi cu Christine Baumgartner, el mai are doi copii din relații anterioare. Liam, născut în 1996 si Lily, născută în 2013.

16 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod