Cine e sotul lui Cyndi Lauper? A jucat în Home Alone 3!

Pe ea o cunoaște o lume întreagă dar, probabil, nu mulți știu cu cine este căsătorită. Cântăreața Cindy Lauper este măritată, din 1991, cu actorul David Thornton, care a jucat în filmul Home Alone 3.
Cyndi Lauper, pe numele complet Cynthia Ann Stephanie Lauper, s-a născut pe 22 iunie 1953 și este cântăreață, compozitoare, actriță și activistă pentru drepturile LGBT, originară din Statele Unite ale Americii. Ea și soțul ei David Thornton au o poveste de dragoste de zeci de ani, cei doi având împreună și un fiu.
 

 
Cyndi Lauper, căsătorită cu un actor care a jucat în Home Alone 3

 
 
Cei doi s-au cunoscurt pe un platou de filmare, la începutul anilor ’90, și nu a durat mult până când relația lor a înflorit. Căsătoria cântăreței Cyndi Lauper, cu actorul David Thornton, care a jucat în Home Alone 3, a avut loc pe  24 noiembrie 1991. Câțiva ani mai târziu, în 1997, au devenit părinți, fiul lor venind pe lume pe 19 noiembrie.
 


Cyndi: „Soțul meu a devenit brațul puternic al familiei”



De-a lungul anilor, Lauper și Thornton au trăit o frumoasă poveste de dragoste și s-au susținut reciproc în carieră.

De asemenea, cuplul a ieșit la diferite evenimente publice, inclusiv cea de-a cincea aniversare a Kinky Boots, pentru care Lauper a scris muzica și versurile. Tot împreună au participat și ceremonia din 2016, când Cyndi a primit o stea pe Walk Of Fame de la Hollywood în 2016.

„Soțul meu a devenit brațul puternic al familiei”, a declarat Lauper, pentru Vanity Fair, înainte de premiera documentarului ei ”Let the Canary Sing”, la Festivalul de Film Tribeca din 2023.
„A fost mereu lângă mine. El este atât de talentat și înțelege atât de bine totul”, a mai spus Cyndi.
 

 
În ce filme a mai jucat soțul lui Cyndi Lauper

 

La fel ca Lauper, Thornton nu este străin de industria divertismentului. Cu primul său rol de actorie datând din 1983, Thornton a jucat într-o serie de filme, cele mai cunoscute fiind Home Alone 3, Law & Order, The Notebook și The Other Woman.
 


El și Cyndi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare



Thornton și Lauper s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul filmului lor, din 1991, Off and Running. Despărțită recent de managerul și iubitul ei de atunci, Dave Wolff, Lauper a declarat, pentru The Independent, că filmul acela a fost ca „o vacanță cu mine însămi, o modalitate de a mă pierde în muncă și de a uita cine sunt. Apoi l-am cunoscut pe David și totul s-a schimbat”.

Thornton a remarcat că el și Lauper „nu au comunicat prea mult pe platoul de filmare, la început”, dar în cele din urmă au dezvoltat o conexiune când „Cyndi a întrebat dacă vreau să mă alătur ei și asistentei ei la cină”. 
El a continuat: „Nu a fost o conexiune imediată, dar am râs mult. Primul lucru care s-a întâmplat a fost că a început să se dezvolte o prietenie adevărată.”

De acolo, relația lor a continuat să crească. „Ea a început să mă invite să mă alătur ei la cină în mod regulat și, după câteva săptămâni, mi-am dat seama că îmi place foarte mult de ea”, a mai spus Thornton.
 


El a cerut-o în căsătorie pe Cyndi cu mai multe inele diferite

 

Vorbind cu The Independent, Thornton a dezvăluit că i-a pus lui Cyndi marea întrebare în Los Angeles, având la el mai multe inele diferite, pentru ca Lauper să poată alege, în caz că acceptă cererea în căsătorie. 

„Unul era un cristal din anii 1840 care aparținuse unei prințese hinduse”, a spus el despre selecția de inele.
„Cyndi crede în reîncarnare și în trecut, așa că m-am gândit că ar putea fi alegerea corectă. A existat un inel antic roman cu ștampila lui Eros și, în cele din urmă, un inel englezesc „respect”, cu o curbă de pietre prețioase diferite peste deget. Acesta a fost cel ales de ea. M-a pus să îngenunchiez înainte să mă accepte ca soț”, a povestiti Thornton.
 


El și Cyndi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au întâlnit

 

Cyndi povestea că tatăl lui Thornton, Robert Donald Thornton, a fost adeptul „cunoștințelor serioase”, el predând engleza la Harvard.
Thornton și-a amintit că s-a întrebat cum „s-ar duce părinții lui Cyndi” în timpul nunții lor, să discute cu părinții lui.

„Părinții mei s-au întâlnit, prima oară, în Corul Unitar și sunt amândoi foarte convenționali”, a spus Thornton despre părinții săi.
„Tatăl meu este din mediul academic, scrie cărți despre Robert Burns. El a vrut ca eu să cresc ca un domn cu adevărat și și-a dorit toți copiii în profesii precum drept și medicină. Dar tatăl meu a cântat cu Benny Goodman, iar el și mama mea iubesc o voce bună – așa că asta i-a cucerit și au agreat-o pe Cyndi. Și cred că în adâncul sufletului au fost surprinși de ideea unei vedete în familie”, a mai povestit soțul lui Cyndi.
 


El și Cyndi sunt părinți mândri ai unui fiu

 

Pe 19 noiembrie 1997, chiar înainte de a șasea aniversare a nunții lor, Lauper și Thornton și-au întâmpinat primul și singurul lor copil pe care îl au împreună, un fiu pe nume Declyn Wallace Thornton Lauper.
Pe lângă faptul că acesta a ieșit cu părinții săi la diferite evenimente, de-a lungul anilor, Lauper a vorbit, în presă, deseori, cu drag, despre fiul ei.
„Muncesc mult pentru că vreau să-i ofer tot ce se poate, altfel, nu aș putea avea niciodată posibilitatea aceasta. Eu nu am crescut cu o lingură de argint, nu sunt dintr-o familie bogată”, a spus ea, pentru ABC News, referindu-se la  echilibrul dintre viața ei profesională și cea de familie.

De asemenea, l-a lăudat pe Thornton pentru că a fost un tată atât de grozav în timp ce ea era la concerte, în turnee. „Fiul meu a mers la școli bune, dar am ratat câteva lucruri când eram pe drum, în turnee”, a spus ea pentru Vanity Fair. 
„Oamenii spuneau că sunt atât de condusă de carieră, dar odată ce a venit copilul, m-am uitat la cum pot susține totul: să fac un disc, să fac un turneu – iar soțul meu îmi spunea: <<Du-te în Europa>>. Mi-am luat fiul în turneu, uneori, dar el avea nevoie de propriul său spațiu, de stabilitate.”, a mărturisit Cyndi.

Declyn chiar și-a urmat mama, în ceea ce privește activitatea muzicală. „El este mai mult underground. Este pe SoundCloud și este un artist grozav”, a spus Lauper despre muzica fiului ei. 
 


Cyndi și Thornton au împărțit ecranul de câteva ori, de la ”Off and Running”

 
 
După ce s-au întâlnit pe platourile de filmare din ”Off and Running” în 1991, cei doi și-au unit forțele de câteva ori de-a lungul anilor.
Pe lângă faptul că au avut o apariție ca invitați în The Naked Brothers Band: The Movie, cu Nat Wolff și Alex Wolff în 2005, cei doi au împărțit ecranul în 2009, în pelicula ”Here and There”, pentru care Lauper a scris și a înregistrat și o melodie.

„M-am gândit că ar fi un lucru grozav să facă parte din film și în scenariu trebuia să fiu în două scene cu el. Este un actor fantastic.”, a spus Lauper pentru Reuters despre apariția cu soțul ei în film. 

Ulterior, cuplul a pășit împreună pe covorul roșu, când au participat la premiera filmului la Festivalul de Film de la Tribeca, în aprilie 2009.

15 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod